Новини про зірок
Подобається

Регіна Тодоренко не зможе повернутися з навколосвітньої подорожі додому (фото)

13/08/2016     Автор: admin
Регіна Тодоренко не зможе повернутися з навколосвітньої подорожі додому (фото)

Завершення кругосвітньої подорожі виявилося під загрозою зриву

Телеведуча Регіна Тодоренко, а також знімальна команда проекту "Орел і Решка" не змогла вилетіти з Франції в Лондон. Причиною стала відсутність діючої британської візи у деяких членів команди, а у кого віза була – запізнилися на літак через халатність і неорганізованість митної служби, повідомляє Корупція.Стар

Зараз ми сидимо в аеропорту міста Нанта, половину нашої команди не пропустили на чекині в Лондон через те, що у них немає діючої британської візи

прокоментувала Регіна Тодоренко.

Регіна Тодоренко не змогла повернутися з кругосветки додому

Також телеведуча додала, що на даний момент команда програми "Орел і Решка" вирішує як потрапити до столиці Великобританії:

Незважаючи на те, що в Англії раніше діяла послуга "часовий коридор", нам відмовили в отриманні транзитної 24-годинної візи. Зараз вся команда вирішує яким чином потрапити до Лондона, але розуміємо, що швидше за все ми не зможемо закінчити навколосвітню подорож в повному складі.

Нагадаємо, що 8 місяців тому Регіна Тодоренко та знімальна група "Орел і решка" вирушили в першу в історії України безперервну кругосвітню телеподорож. Свій шлях група почала в Грінвічі в грудні 2015 року і, об'їхавши за цей час весь світ, зйомки повинні були завершитися так само в тому місті.