Зіркові скандали
Подобається

Оксана Григор’єва втратить велику суму грошей через розголошення інформації про Мела Гібсона (фото)

13/08/2016     Автор: admin
Оксана Григор’єва втратить велику суму грошей через розголошення інформації про Мела Гібсона (фото)

Суддя попередив екс-кохану актора, що вона не повинна виступати з заявами про свої стосунки з Мелом Гібсоном в ЗМІ

Колишня кохана актора Мела Гібсона – Оксана Григор'єва – отримає від нього тільки 250 тисяч доларів замість 15 мільйонів. Настільки великої суми голлівудський актор міг позбутися через звинувачення в рукоприкладстві, яке висунула проти нього 46-річна мати його дочки Лусії. За нерозголошення особистої інформації знаменитий актор запропонував піаністці мільйонні відступні. Оксана мала аудіозапис голосу розлюченого Мела, який погрожував їй, і збиралася посадити його до в'язниці, повідомляє Корупція.Стар

Судові розгляди між батьками 6-річної Лусії тривали кілька років. Григор'єва раз у раз висувала нові фінансові вимоги. У 2011 році пара знайшла компроміс, домовившись, що актор виплатить своїй колишній цивільній дружині 750 тисяч доларів, переказуючи гроші на її рахунок трьома частинами. Частину суми актор вже виплатив. Останній транш Оксана чекала в вересні 2016-го.

Суддя попередив екс-кохану голлівудської знаменитості, що вона не повинна виступати з заявами про свої стосунки з Мелом Гібсоном в ЗМІ. Жінка порушила цю частину угоди. В результаті Оксана Григор'єва отримає лише 1/60 частину від початкової суми угоди із зіркою Голлівуду.

2409g