Новини про зірок
Подобається

Як змінилися улюблені актори комедійного серіалу «Кухня» з початку зйомок (ФОТО, ВІДЕО)

12/08/2016     Автор: Катерина Гук
Як змінилися улюблені актори комедійного серіалу «Кухня» з початку зйомок (ФОТО, ВІДЕО)

Російські та українські любителі серіалів у печалі, тому що один з кращих комедійних серіалів в країнах пострадянського простору «Кухня» підходить до кінця.

Всі з нетерпінням чекають фінального 6 сезону «Кухня 6 сезон. Великий фінал», який обіцяє стартувати 29 лютого 2016 року, передає Корупція.Стар

До речі, перший сезон «Кухні» вийшов в 2012 році. З того часу чимало води утекло… А Дмитро Нагієв все той же!

Олена Подкамінська (у серіалі — Вікторія Гончарова)
Зйомки в серіалі «Кухня» проклали Олені Подкаминской, яка відіграла арт-директора московського ресторану Claude Monet, шлях у світ шоу-бізнесу. В червні 2013 Подкамінська постала у всій красі на обкладинці чоловічого журналу Maxim, а в листопаді 2013 в парі з Андрієм Карповим стала переможницею шоу «Танці з зірками». Але на цьому актриса не зупинилася. З 6 вересня 2014 року по 28 грудня 2014 року Олена разом з Петром Чернишовим брала участь в «Льодовиковому періоді-5» і завоювала приз глядацьких симпатій. У 2015 знялася в кліпі EMINA «Забути тебе».

1-1-8

Дмитро Назаров (у серіалі — Віктор Баринов)
Шанувальники серіалу «Кухня» часто приписують Дмитру Назарову риси його кіношного персонажа. За сценарієм у Віктора Баринова особливо не в'яжеться з особистим життям. Він виховує дорослу дочку Катю, про матір якої в серіалі не сказано ні слова. Варто відзначити, сам Дмитро Назаров також знайшов своє щастя не відразу і у нього теж є дочка, от тільки її звуть Ніна. У декількох серіях персонаж Баринова демонструє свою любов до футбольного клубу «Спартак», за який сам актор вболіває ось вже 40 років. Після ролі Баринова Дмитро також пробував себе на терені озвучування комп'ютерних ігор і мультфільмів.

2-1-10

Марк Богатирьов (у серіалі — Максим Лавров)
Персонаж Марка, простий, але дуже амбітний хлопчина з Воронежа Максим Лавров, багато в чому схожий на самого актора. Богатирьов виріс в Калузькій області і завжди мріяв підкорити столицю. Власне кажучи, йому вдалося це зробити! На сьогоднішній день роль в серіалі «Кухня» Марк Богатирьов вважає головним своїм досягненням: «Моє життя круто змінилася з появою проекту. Мене почали впізнавати на вулицях, у магазинах і особливо в ресторанах. А оскільки я по натурі людина проста, кілька закритий, популярність стала випробуванням на міцність моїх моральних якостей». З'явилися нові перспективні пропозиції.

3-106

Дмитро Нагієв (у серіалі — Дмитро Володимирович)
Нагієв не з тих, хто стоїть на місці, тому кожен раз пробує себе в нових проектах. «Кухня» стала для популярного шоу-мена якісно новим досвідом. Тут він зіграв самого себе. Щоправда, з початком гри у серіалі Дмитро не зав'язав з телевізійними шоу. Приміром, останнім часом його можна зустріти в таких музичних проектах як «Голос» і «Дві зірки».

4-87

Катерина Кузнєцова (у серіалі — Олександра Бубнова)
Роль життєрадісною офіціантки Саші в знаменитому серіалі «Кухня» принесла Катерині Кузнєцової небувалу популярність. Актриса зізналася, що не відразу зрозуміла свою героїню: «Я боялася, що моя Саша не сподобається глядачеві. Вона така зухвала, іноді різка, завжди шукає вигоду. Але я рада, що змогла розгледіти в персонажі її силу, волю, зрозуміти, що Саша, як будь-яка дівчина, теж хоче любові, і навіть може заплакати, але так, щоб ніхто не бачив, вдома, в подушку». Насправді героїня Кузнєцової запала в душу телеглядачам. Багато вважають дівчину ідеалом краси.

5-82

Валерія Федоровича (у серіалі — Катя Семенова)
Власне, Валерія Федорович блискуче дебютувала в кіно роллю Каті Семенової в телесеріалі «Кухня». І, на щастя, перший млинець не був комом. Ще з дитинства Валерія була дуже спритний. Завзятість і наполегливість допомогли дівчині пробитися в шоу-бізнес. Але не обійшлося також без таланту. Федорович в 2013 році закінчила Вище театральне училище імені Щепкіна. Студентка відразу придивилася викладачам. Правда, після закінчення навчання в театр так і не потрапила. Але, як це часто буває, все вирішив випадок.

6-66

Марина Могилевська (у серіалі — Олена Павлівна Соколова)
Шеф-кухар ресторану Arcobaleno, Олена Павлівна Соколова, жінка немолода, але дуже ефектна. Марина Могилевська стала справжньою прикрасою для серіалу. Для відомої артистки роль в «Кухні» так само, як і для Нагієва, — це новий хороший досвід.

7-61

Сергій Лавигін (у серіалі — Арсеній Чуганин)
Кінодебют Лавигіна відбувся в 2003 році в картині "Здрастуй". Проект «Кухня» навчив актора творчо підходити до процесу приготування їжі. Раніше він особливо не морочився з цього приводу і майже кожен день снідав, обідав і вечеряв пельменями. Цікаво дізнатися, що у Сергія Лавыгина романтичні стосунки з актрисою Анною Бегуновою, яка виконувала роль дружини Сіни, Марини, в серіалі. 9 березня 2016 року у пари народився син Федір.

8-50

Михайло Тарабукін (у серіалі — Федір Юрченко)
До речі, Михайло Тарабукін має не тільки акторський талант, який ти міг оцінити в улюбленому серіалі. У 2010 році він разом з українською співачкою Тетяною Антонік записав композицію «Я і ти». Пізніше артисти навіть зняли спільний відеокліп.

9-44

Ольга Кузьміна (у серіалі — Анастасія Фоміна)
На відміну від Анастасії Фоміної — вегетаріанки і захисниці прав тварин — Ольга Кузнєцова їсть м'ясо. Але актриса перейнялася високими ідеями своєї героїні: «Я чудово уявляю, чому люди не їдять продукти тваринного походження, і, напевно, я теж могла б відмовитися від них, просто поки я не готова. До речі, в одному з останніх сезонів «Кухні» моя героїня, будучи вагітною, дуже сильно захотіла те, що раніше майже зневажала, — великий соковитий стейк!» Напередодні третього сезону Ольга й сама стала мамою.

10-42