Новини про зірок
Подобається

Відомий співак Філіп Кіркоров відверто розповів, чому так і не одружився (ВІДЕО)

11/08/2016     Автор: Катерина Гук
Відомий співак Філіп Кіркоров відверто розповів, чому так і не одружився (ВІДЕО)

Тільки після того, як на світ з'явилися його діти, він остаточно подорослішав.

Вперше за довгі роки співак Філіп Кіркоров розповів, чому не одружився після розставання з Аллою Пугачовою, передає Корупція.Стар

"Так було складно після однієї королеви знайти іншу. Конкуренції і порівняння все одно ніхто не витримав би. Тому краще бути одному, ніж разом з ким попало", — заявив співак.

Тому Філіп і прийняв рішення обзавестися дітьми: "Хоча самотність мені не заважала, вона допомагала мені концентруватися на творчості. Але в певний період життя, коли тобі за сорок, ти вже думаєш про щось інше". Зараз співак виховує 4-річну Аллу-Вікторію і 3-річного Мартіна.

b5fe67a90b3f4ea92654ebbadeaf2435

"Я хочу, щоб мої діти виросли самостійними людьми, пишаюся, що їх виховання проходить в правильній обстановці і намагаюся дати їм все, що можу. Зараз я бачу в них спортивні задатки і намагаюся це розвивати. Мартіна вже відводили на каток до Євгена Плющенка, а Аллу-Вікторію дуже хоче бачити у художній гімнастиці Ірина Вінер-Усманова, вона розгледіла в доньці задатки гімнастки", — поділився своїми емоціями співак.

Тільки після того, як на світ з'явилися його діти, Філіп Кіркоров, за його власним визнанням, нарешті, остаточно подорослішав: "Що б не трапилося зараз, я не маю права ні на один зрив. Тому що діти скажуть мені: "Тату, ти нас народив, ми вже бігали щосили, а ти здійснював вчинки тінейджерів".