Новини про зірок
Подобається

Співак Артур Пирожков похвалився знімком красуні-доньки (ФОТО)

11/08/2016     Автор: Катерина Гук
Співак Артур Пирожков похвалився знімком красуні-доньки (ФОТО)

Олександр Ревва поділився новою фотографією, на якій зображена його старша дочка Аліса.

Резидент «Comedy Club» є зразковим сім'янином, хорошим чоловіком для своєї дружини і найкращим татком обом дочкам — Алісі та Амелі, передає Корупція.Стар

Молодша дочка ще зовсім маленька, але це зовсім не заважає Олександру часто показувати фотографії з нею, а зі старшою своєю малою він не тільки фотографується, але і подорожує. Наприклад, нещодавно вони літали на концерт Бейонсе, ось як батько балує своє диво.

У себе на сторінці в Інстаграмі Ревва, відомий також під псевдонімом Артур Пирожков, розмістив фотографію Аліси. Неймовірної краси дівчина зачарувала інтернет-користувачів і заслужила масу компліментів. Шоу-мен підписав фото так: «Зроблено з любов'ю..», натякнувши на те, що від великої любові народжуються красиві діти.

1470907673_revva

Багато підписників Олександра відзначили, що Еліс дуже схожа на свого тата, але як дівчинка — вона ще миліша і привабливіша. Тепер фанати задоволені Ревви чекають не дочекаються, коли ж він виставить напоказ свіжі фото або відео з молодшою донечкою Амелі, яка, до речі, теж на нього дуже схожа.