Український продюсер Ігор Кондратюк з дружиною на відпочинку (ексклюзивні фото)

10/08/2016     Автор: Катерина Гук
Український продюсер Ігор Кондратюк з дружиною на відпочинку (ексклюзивні фото)

Екс-суддя проекту "Х-Фактор" розмістив у соціальній мережі колаж із фотографій, зроблених у відпустці.

Ігор Кондратюк — один з відомих постатей у шоу-бізнесі, хто не любить виставляти напоказ своє особисте життя. І вже тим більше фотографуватися на відпочинку, щоб потім поділитися пляжними фотографіями в соціальних мережах, передає Корупція.Стар

Але на цей раз український продюсер вирішив здивувати публіку й показати саме сімейні фото з відпустки. До речі, Кондратюк дуже навіть порадував аудиторію своїх фанатів, тому як на одному зі знімків він зображений зі своєю дружиною Олександрою.

1470835574_kondratyuk

Судячи з нових фотографій Кондратюка, він відпочиває лише з дружиною, а де троє дітей — підписникам залишається тільки здогадуватися. Варто відзначити, що на цей раз Ігор не посоромився показати себе, так би мовити, у всій красі, адже публіка його ще не бачила з оголеним торсом, а якщо і з'являвся він у такому вигляді перед своїми шанувальниками, то це була ексклюзивна подія.


Підписав свій колаж з пляжних фотографій продюсер словами із всім відомої пісні: "О море, море, море, море, море мо…". Небагатослівний Кондратюк в цей раз, але підписники в соцмережі і за це йому дуже вдячні.