Новини про зірок
Подобається

Цікаві факти з життя Олександра Пономарьова, які ви не знали

10/08/2016     Автор: Яна Романська
Цікаві факти з життя Олександра Пономарьова, які ви не знали

9 серпня своє день народження святкував один із найпопулярніших артистів України — Олександр Пономарьов. Йому виповнилося 43 роки. 

10 років тому він отримав звання народного артиста України. "Він чекає на неї", "Варто чи ні", "Ніченькою темною" — ці пісні мимоволі починаєш підспівувати, якщо чуєш музику. Ось тільки Олександр Пономарьов міг і не стати співаком, передає Корупція.Стар

На честь дня народження Олександра Пономарьова редакція tochka.net підготувала для тебе ще кілька фактів з його життя:

Олександр Пономарьов спілкувався з хуліганами і сам часто бився з однолітками. У 6 років став професійно займатися боксом. Пізніше лікарі заборонили йому продовжувати займатися. Під час поєдинку він отримав сильний удар в голову і почав втрачати зір.

Ще одним захопленням Олександра Пономарьова була музика. Він грав на гітарі, тому що фортепіано у нього з'явилося тільки у восьмому класі. А саме після 8-го класу він вирішив поступати в Хмельницьке музичне училище, а потім до Львівської консерваторії.

Олександр із самого дитинства пише вірші. Наприклад, пісня "Святая Анна" була написана ним в 12 років. Тоді він виконував її під вікнами своєї однокласниці, в яку був закоханий.

У 2003 році Олександр Пономарьов брав участь в пісенному конкурсі "Євробачення". Він виступив із піснею "Hasta la vista". В результаті він зайняв 14-е місце.

Бокс, музика, вірші — не всі таланти Пономарьова. У 2003 році він дебютував в кіно. Олександр зіграв роль в 4-серійному фільмі «Особисте життя» Вілена Новака, в якому виконав роль співака Владислава Хмельницького.