Новини про зірок
Подобається

Телеведуча Анфіса Чехова розповіла про своє складне захворювання (ФОТО)

10/08/2016     Автор: Катерина Гук
Телеведуча Анфіса Чехова розповіла про своє складне захворювання (ФОТО)


Російська телеведуча і актриса Анфіса Чехова, яка своєрідно помирила Україну і РФ, розповіла в мережі про своє захворювання і паразитів, які живуть всередині у кожної людини.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram, передає Корупція.Стар

Чехова відзначила, що її організм сильно підкосив вірус, який вона перенесла на ногах на зйомках в Грузії.

Відновитися їй допомогли лікарі однієї з московських клінік, які прописали для зірки цілий комплекс процедур як традиційної медицини, так і нетрадиційні методи лікування. Серед них Анфіса Чехова виділила кінезіологів, які лікують будь-які хребетні проблеми, гіпнологів, лікуючих всі страхи і фобії, а також усувають зайву вагу, впливаючи на підсвідомість. Особливу роль у лікуванні, за словами телеведучої, також грають п'явки і аюрведа.

56ca98bdf06491a0a8663f63160cee3f

Також артистка розповіла про нову методику ДРТ, що визначає не тільки захворювання людини, але і якихось паразитів, що роблять вплив на здоров'я людини.

"ДРТ — це вегето-резонансне тестування. Це ціла лабораторія в одному маленькому апараті. Він досить точно визначає причини порушень, а також чим людина може себе "відремонтувати". Завдяки цьому апарату не треба здавати мільярди дорогих аналізів і УЗД, він виявляє захворювання на ранній стадії, а ще визначає наявність всередині людини паразитів, лікар називає їх прямо поіменно!" — захоплено відзначила Чехова.

Підсумувала вона свою розповідь тим, що тільки комплексне лікування і тіла, і душі дає свої результати в боротьбі з вірусами і паразитами.

Зазначимо, що публікація дуже схожа на рекламу медичного центру, однак сама Чехова це заперечує.