Новини про зірок
Подобається

Співачка Анна Сєдокова похвалилася успіхами своєї супер-доньки (ВІДЕО)

10/08/2016     Автор: Катерина Гук
Співачка Анна Сєдокова похвалилася успіхами своєї супер-доньки (ВІДЕО)

Популярна співачка Анна Седокова показала два кумедні відеоролики зі своєю молодшою дочкою Монікою.

Зіркова мама Анна Седокова, яку іменують королевою соціальних мереж, порадувала шанувальників новими особистими відео, в яких її дочка Моніка виконує своєрідний «воркаут», а саме: підтягування на турніку, передає Корупція.Стар

11950591_519373834897061_888988724_n-600x461

Маленька донька Ганни показала справжню «жіночу силу», продемонструвавши, як може підтягуватися! У коментарях до ролика шанувальники зоряного сімейства назвали дівчинку «Супер Монікою», порівнявши її з супергероїнею.

 

#nocomments #МоСуперсила #Рубриканормальныеродители #детскийворкаут

Видео опубликовано ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)


Пізніше Ганна показала, як створювалося веселе відео з «супер-Монікою», висловивши подяку своєму братові і менеджеру за допомогу у створенні дивовижних кадрів. Так, чоловіки допомагали маленькій дівчинці підтягуватися на турніку, тримаючи її на руках.

 

Behind the scenes #Superbro , #Supermanager and #SuperMonica❤️

Видео опубликовано ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Нагадаємо, Анна Сєдокова виховує двох чарівних доньок. 8 грудня 2004 року у співачки народилася донька Аліна від відомого футболіста Валентина Белькевича, який помер у серпні 2014 року. Молодшу доньку Моніку Ганна народила в 2011 році від бізнесмена Максима Чернявського, з яким розлучилася в лютому 2013 року.