Зіркові скандали
Подобається

Найбільш скандальні події з участю актора Олексія Паніна (ексклюзивне відео)

10/08/2016     Автор: Катерина Гук
Найбільш скандальні події з участю актора Олексія Паніна (ексклюзивне відео)

Олексій Панін влаштував новий дебош в одному з кіровських ресторанів. Ми вирішили пригадати найбільш скандальні витівки артиста. 

Днями Панін приїхав в Кіров для участі в театральній постановці "Собаче серце. Жахлива історія". Там актор відвідав один з місцевих ресторанів. За словами очевидців, пообідати в закладі Олексію так і не вдалося. Йому нібито не сподобалося обслуговування. Панін накричав на працівників ресторану, використовуючи нецензурну лайку. Перед відходом актор побажав всім гарного дня, передає Корупція.Стар

Зауважимо, що і минулий візит актора в місто Кіров закінчився скандалом. Тоді Олексій в агресивній формі намагався навчити місцевого кухаря ресторану готувати пасту "Карбонара". До речі, після цього інциденту заклад було закрито.

Дісталося від відомого бешкетника співробітникам не тільки кіровських ресторанів. В одному із закладів Нижгородської області актора вгамовували поліцейські. Він демонстративно бив посуд і гасив недопалки об стіл.

У ресторані міста Вязники у Володимирській області Паніна не задовольнила якість макаронів з сиром. Олексій влаштував дебош з биттям посуду, що завдало закладу збитки в 10 тисяч рублів. Цікаво, що це один з небагатьох скандалів Паніна, після якого він приніс вибачення.

1470832724_344909
За численні подібні інциденти ЗМІ охрестили Олексія Паніна "гастрономічним бешкетником". Актор ж обґрунтував свою "любов" до скандалів саме в ресторанах тим, що йому просто щастить на хамів", які "не вміють спілкуватися". Це виводить його з себе, а він завжди відповідає грубіянам взаємністю. І все ж поскандалити Олексію доводилося не тільки в закладах громадського харчування.

Так, у місті Білогірську на Далекому Сході актор розгромив номер готелю. Після спілкування з співробітниками поліції він заспокоївся, але зовсім ненадовго. На наступний день Панін роздягнувся догола і відправився в такому вигляді гуляти по готелю. Під час променаду він матюкав кожного зустрічного співробітника і трощив усе навколо.

Найчастіше актор напивається на гастролях, в перервах між виставами. Однак бували випадки, коли в нетверезому вигляді він виходив до публіки. Так сталося у філармонії міста Кокшетау в Казахстані. П'яний актор піднявся на сцену і заявив, що організатори вистави зустріли його не належним чином. Після цих слів під незадоволений свист глядачів Панін покинув зал.

У гонитві за своєю "викраденою" донькою актор чого тільки не робив. Він грубіянив поліцейським, бив адвоката, а в результаті сам вкрав свою дочку.

Одного разу Панін пояснив, чому його так рідко бачать тверезим. Під час гастролей йому доводиться часто літати, чого він дуже боїться. Від страху і п'є. Також актор не раз визнавав себе "трохи неврівноваженою людиною".