Чоловік опальної Ані Лорак показав доньку (ФОТО)

10/08/2016     Автор: Катерина Гук
Чоловік опальної Ані Лорак показав доньку (ФОТО)

Софійка, донька співачки Ані Лорак, як всі малюки її віку, зростає надзвичайно швидко. 

Люблячий тато регулярно постить фото Софійки в Інстраграмі, передає Корупція.Стар


Сонечці вже п'ять років, її день народження батьки пишно і весело відзначили на початку червня. В гості до маленької іменинниці прийшло чимало гостей, серед яких був і її хрещений, співак Філіп Кіркоров, а звіт Ані Лорак виклала в Instagram.


Тато проводить з дочкою досить багато часу, враховуючи щільний концертний графік Ані Лорак, а нині, схоже, Софія знаходиться в гостях у бабусі, мами Мурата. На фотографії, яку він виклав в Instagram, чорноока дівчинка уважно дивиться в камеру, хоча позувати, схоже, їй просто нудно, тому вона пустує.

Any-Lorak-Sonja1
Підписувати знімок Мурат не став, але забезпечив його відповідними тегами: Любов, Соник і іншими:

muratnalca #love #sonik #i #will #eat #you

Підписники і шанувальники Ані Лорак прийшли в повний захват: «маленьке диво ❤️», «Маленьке янголятко! ❤», «Красуня ». Однак коментатори не зійшлися в думці, на кого більше схожа дівчинка: «Як тут на Каролінку схожа», «Вона мамина копія!!!!!», «Ну в якому місці… тато один в один». Тут, звичайно, можна сперечатися, але дівчинка, швидше за все, схожа на рідню Мурата.

AnyLorak-Sonja1
Це, до речі, добре видно на знімку, де Соня стоїть поруч з бабусею, мамою Мурата і його сестрою. Саме на сестру найбільше схожа дівчинка, хоча і від мами в неї є чимало.

Any-Lorak-Fami
Нагадаємо, опальна українська співачка Ані Лорак вийшла заміж за бізнесмена з Туреччини Мурата Налчаджіоглу влітку 2009 року, а 9 червня 2011 року на світ з'явилася їхня перша і поки єдина донечка Софійка. Досить довго личко дівчинки старанно приховували від цікавих очей, але тепер, коли вона підросла, батьки із задоволенням діляться її фотографіями.