Новини про зірок
Подобається

Відомий ресторатор і телеведучий Микола Тищенко показав сина (ФОТО)

09/08/2016     Автор: Ігор Нагорний
Відомий ресторатор і телеведучий Микола Тищенко показав сина (ФОТО)

Один з найбільш завидних холостяків України поділився з шанувальниками спільним фото з сином.

Микола Тищенко — успішний ресторатор, відомий телеведучий і симпатичний чоловік. Його багато хто називає секс-символом країни. І не дарма: Микола стежить за своїм тілом, завжди виглядає на всі 100, вміє розтопити серце будь-якої жінки не тільки словами, а й вишуканими смаколиками. Ну яка красуня встоїть перед цим мачо, серце якого на даний момент вільне?

Мало хто знає Миколу Тищенка як люблячого батька. А це — правда. У телеведучого є син Даня. Зоряний татко намагається дати синові все необхідне, приділити більше уваги і подарувати батьківську любов, хоча і розлучений з його матір'ю. Син для Миколи — велике щастя і найцінніший скарб. Тому іноді фото улюбленого Дані все-таки з'являються в Instagram красеня-тата. Таким знімком Микола Тищенко поділився з шанувальниками сьогодні:

 

Мой сынок кушает солнце ☝️

A photo posted by Николай Тищенко (@nikolaytyshenko) on

 

І правда, фраза «їсть сонце» про Даню — дуже милий світленький хлопчик. Як ми бачимо, малюк не зовсім схожий на свого тата. Він, скоріше, — копія матусі.

Шанувальники Миколи Тищенка залишили дуже теплі коментарі під цим постом: «@nikolaytyshenko ви кращі», «красиве фото», «Те що сонце їсть це точно))))», «Схожий на Вашого батька)».