Новини про зірок
Подобається

Співачка Саті Казанова відклала весілля до кращих часів

09/08/2016     Автор: Катерина Гук
Співачка Саті Казанова відклала весілля до кращих часів

Весілля 33-річної співачки Саті Казанової і 55-річного Олександра Шенкмана (президента «Росводоканалу») відкладена на весну або літо 2017 року. 

Це рішення нареченої, а наречений не заперечує. З'ясувалося, що на таке рішення Казанова пішла заради благої справи, передає Корупція.Стар

Про це розповіла її подруга Анастасія Шелкова. У даний момент співачка захоплена новим благодійним проектом, здійснюваним її фондом «Культура і життя». Саті возить артистів за їх рідним містам, а зібрані з їх виступів гроші, віддає в дитячі будинки цих міст. У вересні відбудеться концерт Діми Білана в Нальчику. Коли здійснюється такий грандіозний проект, то тут не до весілля, вважає подруга. 

1470674048_sati-kazanova-otlozhila-svadbu-do-luchshih-vremen

Наречений Саті підтримав рішення коханої, оскільки вважає, що головне — її щастя. Саме весільне торжество вже продумано до дрібниць, все як хоче Саті. Оскільки вона вихована в строгості, то весілля буде проходити в традиціях Кавказу, з найкращими стравами традиційної кухні. 

Святкуватимуть три дні: в Москві і Нальчику, але не в 2016 році, а в 2017. Відомо, що серед гостей буде багато зірок, в тому числі і Діма Білан. Нещодавно пара Саті і Олександра з'явилися разом на прем'єрі моноспектаклю «Лист людині» Михайла Баришнікова, яке відбулося в Ризі. Закохані вели себе стримано і уникали спілкування з журналістами.