Новини про зірок
Подобається

Селін Діон зізналася, через кого їй доводилося комплексувати (фото)

09/08/2016     Автор: admin
Селін Діон зізналася, через кого їй доводилося комплексувати (фото)

Селін Діон не відразу повірила в себе

Зараз співачку Селін Діон знає весь світ. Вона знаменита, популярна,  вона виглядає впевненою в собі. Але так було не завжди. На самому початку її кар'єри у співачки була дуже низька самооцінка, повідомляє Корупція.Стар

Селін Діон дуже хотіла співати, але була невпевнена ні в своєму талантові, ні у власній красі. Здавалося б, що в цьому немає нічого дивного. Але, як зізналася, Селін Діон в одному з інтерв'ю, ще більш бездарною її змушувала відчувати Ванесса Параді. Не особисто, звичайно. Просто Селін, дивлячись на успіх Параді, не відчувала в собі сил досягти такого ж. Через це вона сильно комплексувала.

Коли я починала кар'єру у Франції, де гримів хіт Ванесси "Joe le taxi", відчувала себе немодною. Я була худою, не носила джинси правильного фасону і відчувала себе поряд з Ванессою скуто і незатишно. Але з часом я повірила в свій успіх. Сьогодні я досить непоганого думки про себе.

Селін Діон

Ванесса Паради

 

 

 

 

До слова, нещодавно Селін Діон втратила відразу декількох дорогих їй чоловіків. На згадку про свого чоловіка Селін зробила татуювання. Хоча раніше, була проти подібних малюнків на тілі.