Новини про зірок
Подобається

Кліп «Ім’я 505» групи «Время и Стекло» переглянули 100 мільйонів разів (фото)

09/08/2016     Автор: admin
Кліп «Ім’я 505» групи «Время и Стекло» переглянули 100 мільйонів разів (фото)

Авангардний шедевр, презентований навесні 2015 року, встановив рекорд світового рівня за переглядами на YouTube

Відеоробота групи "Время и Стекло" на пісню "Ім'я 505", створена MOZGI Production, стала абсолютним проривом для сучасної української музики. Неординарне творіння "Ім'я 505" набрало 30 мільйонів переглядів тільки за перші півроку. Кліп впевнено зайняв лідируючі позиції в музичних чартах і приніс групі престижні нагороди і премії, повідомляє Корупція.Стар

Режисер відеорекордсмена Леонід Колосовський говорить про це досягнення як про абсолютну перемогу великої команди професіоналів:

Цей кліп заражає і зводить з розуму мільйони глядачів у всьому світі навіть через рік після своєї появи! Це велика честь для всієї нашої команди і важливий орієнтир для подальших творінь!

Продюсер "Время и Стекло" Потап подякував кожному, хто був причетний до створення кліпу-мільйонника, і підкреслив, що такий феноменальний результат пісні "Ім'я 505" є наслідком віри в свою справу і великої любові до мистецтва.

Ми вже увійшли історію як законодавці моди на якісну музику, ставши гордістю всієї країни і показавши таку динаміку, про яку мріють багато світових виконавці! Це прорив не тільки в Україні і СНД, а й у всьому світовому шоу-бізнесі!

Потап.

имя 505 рекорд

Учасники "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та Позитив зізнаються, що не очікували такої популярності:

На кожній сходинці шляху від самого першого до 100-го мільйона ми не припиняли дивуватися досягненню рекордів! "Ім'я 505" — справжній переворот для нашої групи, чесна і справжня робота, яку показала група "Время и Стекло" з абсолютно нового боку. Це мотивує працювати над собою і створювати не менш вражаючі творіння. Наш новий кліп "Навернопотомучто" вже в перші чотири дні набрав мільйон переглядів! І такі показники тільки підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку!