Новини про зірок
Подобається

Іменинник дня: Олександр Пономарьов зізнався, що мріяв стати боксером, а став музикантом

09/08/2016     Автор: admin
Іменинник дня: Олександр Пономарьов зізнався, що мріяв стати боксером, а став музикантом

Топ-5 фактів із життя Олександра Пономарьова

9 серпня свій день народження святкує один із найпопулярніших артистів України – Олександр Пономарьов. Йому виповнюється 43 роки. 10 років тому він отримав звання народного артиста України. "Він чекає на неї", "Варто чи ні", "Ніченькою темною" – ці пісні мимоволі починаєш підспівувати, якщо чуєш музику. Ось тільки Олександр Пономарьов міг і не стати співаком, повідомляє Корупція.Стар

На честь дня народження Олександра Пономарьова наша редакція підготувала для тебе ще кілька фактів з його життя:

  1. Олександр Пономарьов спілкувався з хуліганами і сам часто бився з однолітками. У 6 років став професійно займатися боксом. Пізніше лікарі заборонили йому продовжувати заняття. Під час поєдинку він отримав сильний удар в голову і почав втрачати зір.
  2. Ще одним захопленням Олександра Пономарьова була музика. Він грав на гітарі, тому що фортепіано у нього з'явилося тільки у восьмому класі. А саме після 8-го класу він вирішив вступити в Хмельницьке музичне училище, а потім у Львівську консерваторію.
  3. Олександр Пономарьов із самого дитинства пише вірші. Наприклад, пісня "Святая Анна" була написана ним в 12 років. Тоді він співав її під вікнами своєї однокласниці, в яку був закоханий.
  4. У 2003 році Олександр Пономарьов брав участь у пісенному конкурсі "Євробачення". Він виступив з піснею "Hasta la vista". В результаті він зайняв 14-е місце.
  5. Бокс, музика, вірші – не всі таланти Пономарьова. У 2003 році він дебютував у кіно. Олександр зіграв роль у 4-серійному фільмі "Особисте життя" Вілена Новака, в якому зіграв роль співака Владислава Хмельницького.

33f815347f0bd79c4da02c400360edf7_06_tatu_aleksandr_ponomarev