Арсен Мірзоян вперше презентував акустичну програму (фото)

09/08/2016     Автор: admin
Арсен Мірзоян вперше презентував акустичну програму (фото)

На концерт Арсена Мірзояна потрапив його колега Сашко Положинський

Український музикант Арсен Мірзоян спеціально до 10-го ювілейного фестивалю “Бандерштат” підготував акустичну програму. Подивитись нічний виступ Мірзояна прийшло кілька тисяч меломанів. 

“Паперовий сніг”, “Можеш як”, “Вінні-Пух”, “Капронові банти” та інші хіти артиста прозвучали в зовсім новій інтерпритації. Адже, задля виступу на акустичній сцені фестивалю музиканти освоїли такі нові інструменти, як кахон, вібраслеп, агого-белл, чаймс, вуд-блок, повідомляє Корупція.Стар

Як тільки почали грати пісню “Ніч” глядачі запалили ліхтарики на своїх телефонах.

Нічна сцена Бандерштату була неймовірною. Спеціальна акустична програма, аранжування, які ми підготували саме до цієї події, вкотре довели: рок – це чесна музика і аж ніяк не нога на педалі “дісторшн”. Чесно скажу: було кайфово. Тиха сцена має бути відкриттям формату якісної роботи в акустиці. Всі ми з вами цінуємо експресію Курта Кобейна, а між тим із задоволенням слухаємо Nirvana TUNPLUGGET. І дякую “Бандерштату” за позицію здорового способу перебування на території фесту.

Арсен Мірзоян

Арсен Мірзоян

До речі, серед глядачів виступу Мірзояна був його друг та колега Сашко Положинський. Він прийшов не лише послухати акустику, а й привітати з Днем народження гітариста Олександра Лозовського. Положинський подарував імениннику торт з фігурою педалборда.