Новини про зірок
Подобається

Ведуча «Радио Вести» звільняється (ФОТО)

08/08/2016     Автор: Катерина Гук
Ведуча «Радио Вести» звільняється (ФОТО)

Ведуча «Радио Вести» Ксенія Туркова звільняється з радіостанції. 

8 серпня в ефірі своєї програми «Свіжий погляд» вона повідомила, що це її останній робочий тиждень, передає Корупція.Стар

«У п'ятницю виповнилося рівно три роки, як я приїхала до Києва, і не збираюся їхати. Але хочу попередити, що це — мій останній тиждень в ефірі "Радіо Вести"… Я хочу сказати дві речі. Мене ніхто тут не ображав, щоб ніхто не думав, що мене звідси виганяють. І друге, як я вже казала: я не збираюся їхати і дещо пізніше розкажу, якими новими й цікавими речами буду займатися в подальшому», — сказала пані Туркова в прямому ефірі 8 серпня.

За даними «Детектора медіа», в подальшому пані Туркова планує продовжити співпрацю з «Громадським телебаченням».

i75_ArticleImage_117593

Ксенія Туркова — російська журналістка, яка працювала з моменту заснування «Радио Вести».

Нагадаємо, з 23 червня генеральним продюсером радіостанції «Радио Вести» був призначений Віталій Докаленко, який змінив на цій посаді Юлію Литвиненко. Водночас посаду шеф-редактора посіла Ірина Гаврилова. Колектив «Радио Вести» зажадав її звільнення через її висловлювання про Майдан, учасників АТО, ЛГБТ-спільноту. 6 липня «Радио Вести» повідомило, що припиняє співпрацю з пані Гавриловою.

За останні півроку з «Радио Вести» звільнилася низка ведучих, які давно працювали в ефірі: Матвій Ганапольський, Сакен Аймурзаєв, Валерій Калниш, Юлія Литвиненко, Василіса Фролова.