Новини про зірок
Подобається

Скандальна співачка показала «шикарний» відпочинок на російському курорті (ФОТО)

08/08/2016     Автор: Яна Романська
Скандальна співачка показала «шикарний» відпочинок на російському курорті (ФОТО)

Лоліта Мілявська опублікувала в мережі фото суворої реальності російського курортного міста.

Епатажна російська співачка і телеведуча з українським корінням Лоліта Мілявська, яка нещодавно назвала анексію Криму "непорозумінням", опублікувала в своєму веб-журналі свій знімок, який ілюструє, як люди відпочивають на одному з російських курортів — в місті Геленджику на Чорноморському узбережжі Кавказу.

Відповідним фото вона поділилася зі своїми підписниками в Instagram, передає Корупція.Стар

"Відпочинок в Геленджику. Грошей немає, але Люди тримаються ..)", — іронічно підписала фотографію Мілявська, використовуючи крилату фразу прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва.

Слід зазначити, що на фото зображен намет, в якій, по всій видимості, "живуть" відпочиваючі на курорті, які не в змозі оплатити собі гідні умови в пансіонаті або готелі з усіма зручностями і харчуванням.

Особливу трагікомічність знімку надає решітка-паркан, яка, мабуть, відокремлює парк від дороги або іншої зони, і є своєрідним символом того, що прості жителі РФ відокремлені від решти світу.

008d2de4ea15072e0737ad81093e633f

У той же час думки підписників щодо такого "відпочинку" розділилися: "Хоч так", "дуже багато людей так відпочиває", "Зате романтика", "Круто підмітили", "Не дивно, у всіх зараз капець з грошима, все дорого, а відпочивати треба і хочеться "," звичайно у кого які можливості, знайомі так їздили кажуть нормально", "а багатьом подобається так відпочивати. З наметами та на морі, клас "," а що поганого то !? "," так цікаво відпочивати два дні, а потім якось і помитися захочеться і мухи закусають", "Це не відпочинок. Це знущання", "Дожили!".

Знайшлися серед них і зовсім страшенні екстремали: "Я так відпочиваю щороку!!!! мені подобається, а зараз я в Криму!!!!".

Відзначимо, що всього за годину після публікації пост набрав більше 3 тис. відміток "подобається".