Новини про зірок
Подобається

Дружина відомого актора оголилась заради футболу (ФОТО)

08/08/2016     Автор: Катерина Гук
Дружина відомого актора оголилась заради футболу (ФОТО)

Як відомо, у мережі безліч зображень оголеного тіла цієї телеведучої. І сама вона їх активно поширює на сторінках у соцмережах. «Я маю красиве тіло, дякую мамі. Тому поки молода, вирішила себе такою запам’ятати. Щоб онуки потім сказали: «Оце бабуля в нас була!» — казала не раз Поліна.
 
91b51222395d84abac5bb8833a286e59
Утім, Дмитрові Ступці не дуже приємно, що його дружину бачать голою усі, тому він проти її подальшого оголення перед камерами.
 

 

«…Я повинна поважати думку свого чоловіка та прислухатися до нього. Те, що він забороняє, я поважаю, тому таких фотосесій більше не буде», — пообіцяла навесні цього року Логунова.
 

download
Втім, обіцянка ця була ненадовго: днями телеведуча знову показала тіло на сторінках чоловічого глянцю. Втім, може, вона зробила виняток заради футболу? Фотосесія Поліни вийшла у липнево-серпневому номері «Playboy». Як відомо, Логунова була однією з ведучих телепроекту про «Євро’2016», тож темою зйомки став футбол. Оголену дівчину розмалювали срібною фарбою та зняли ніби на воротах. Фото Поліна виклала у своєму Instagram. Світлини у соцмережі також показав їх автор — фотограф Олександр Гуденко.
 
xxl26-23d
До речі, тиждень тому Логунова зі Ступкою зіграли повторне весілля «на камеру». Онук актора Богдана Ступки Дмитро через чотири місяці після офіційного розпису із Поліною Логуновою, як і обіцяв, влаштував пишне весілля. Щоправда, заміське свято обійшлося без зіркових гостей, натомість молодята запросили купу представників ЗМІ. Тож повторне весілля Ступки-молодшого радше нагадувало подію, влаштовану не так для себе, як навмисне для преси.

Журналістам новоспечене подружжя розповіло і про свої плани на весільну подорож: «Плануємо поїхати до друзів у Нью-Йорк, а потім хочемо попливти до Мексики». Дмитро Ступка також зауважив, що його мама подарувала на весілля ікону, яку привезла з Ізраїлю, а от сентиментальний батько Остап Ступка не втримався та розплакався на весіллі сина.