Новини про зірок
Подобається

Дружина Тігіпка прирівнює себе до Анджеліни Джолі (фото)

08/08/2016     Автор: admin
Дружина Тігіпка прирівнює себе до Анджеліни Джолі (фото)

Президент Одеського Міжнародного кінофестивалю Вікторія Тігіпко прокоментувала свої вбрання, у яких вона з’являлася на червоній доріжці церемоній відкриття та закриття.

Жінка зізналася, що побачила високі розрізи на сукнях останньої миті. Тому вона весь час намагалася їх притримувати, бо виглядає "не зовсім, як Анджеліна Джолі", повідомляє Корупція.Стар

Про це Тігіпко поговорила з Катериною Осадчею у "Світському житті".

Сукні Вікторії Тігіпко для ОМКФ щороку стають предметом уваги преси. Кожного року вона обирає іншого дизайнера. Цього разу пощастило Олені Буреніній, яка контролювала не лише вбрання Тігіпко, а й образ в цілому, навіть колір помади.

"Так, я все це довірила Олені, бо я дуже поважаю професіоналів і мені приємно, що цього року потрапив до мене "зубастий" професіонал, якому все було не все одно: як я виглядаю, який в мене імідж, яка зачіска тощо", — поділилася Вікторія.

 
 

У чорній сукні з бантом на плечі Тігіпко відкривала фестиваль. У смарагдовій – закривала. Обидві сукні мають високі розрізи, покликані кокетливо оголювати стегно при ходьбі.

Утім, на порівняння з Анджеліною Джолі та її славнозвісною сукнею та оголеною ногою Вікторія відповіла, що помітила розрізи запізно і на Джолі не рівнялася.

"Навіть не встигла подивитися. Вже коли вийшла на доріжку, помітила і зрозуміла, що потрібно триматися. Я ще не зовсім Анжелдіна Джолі, є куди рухатись", — самокритично зауважила Тігіпко.

 

Крім того, Вікторія обурилася тим, що більшість гостей фестивалю забували про дрес-код червоної доріжки. На хідник виходили і в джинсах, і у кросівках, і бозна в чому.

"Так, буває. Тим не менше, ми ще раз звернемося, увосьме, до всіх гостей ОМКФ наступного року і попросимо дотримуватися дрес-коду. Якщо у когось в цей день джинсовий настрій, то, напевно, сьогодні не його день. Все ж таки хочеться моменту поваги на церемонії відкриття та закриття", — заявила президент ОМКФ.

 

До речі, 17-го серпня Вікторії виповниться 43. Свій день народження вона з Тігіпком планує відзначити в Ісландії.

"Цю ініціативу Сергій Леонідович віддав мені. Там сезон як раз липень-серпень, і потрібно встигнути потрапити", — зізналася вона.