Новини про зірок
Подобається

Автограф Емми Вотсон від сьогодні штрафується (фото)

08/08/2016     Автор: admin
Автограф Емми Вотсон від сьогодні штрафується (фото)

Актриса Емма Вотсон навчається в Оксфорді

Правду кажуть, що вчитися – ніколи не пізно. Актриса Емма Вотсон, хоч ще зовсім молода, але кар'єру влаштувала. Для чого їй вчитися? Але Вотсон вирішила вступити до Оксфорду. Вона навчається за спеціальністю "Мистецтво і британська література", повідомляє Корупція.Стар

Ти можеш уявити собі, що відбувається, коли актриса проходить коридорами навчального закладу. Багато студентів не дають їй проходу, бажаючи отримати автограф чи сфотографуватися. На це не могло не відреагувати керівництво Оксфорда.

Було прийнято рішення про стягнення штрафу в тому випадку, якщо студент або ж працівники установи захочуть отримати автограф від Емми Вотсон. Можна подумати, що це жарт, але ні. Іноземні ЗМІ взяли коментарі у студентів навчального закладу.

Звичайно, якщо ви товаришуєте з Еммою, то ви можете підійти до неї, поспілкуватися, але якщо ви не знайомі, то вам не дозволено підходити, просити автограф або що-небудь ще

каже студент Оксфорда.

Эмма Уотсон

Це не грошові штрафи. Студенти отримуватимуть штрафні очки до їхніх балів. А багато хто чув, що не так вже просто заробити бали для підвищення свого рейтингу успішності.