Новини про зірок
Подобається

Анну Семенович вивели під руки з гучної п’янки (відео)

08/08/2016     Автор: admin
Анну Семенович вивели під руки з гучної п’янки (відео)

Сім'я екс-солістки популярної російської групи "Блестящие" Анни Семенович переживають за співачку, яка не вилазить з московських барів 

Папарації в черговий раз застукали зірку в нетверезому стані, передає Корупція.Стар

Сценарій тусовок за участю 36-річної Семенович повторюється з разу в раз. Неабияк перебравши артистка дефілює по ресторані, привертаючи увагу відпочиваючих поблизу чоловіків і заводячи з ними душевні бесіди.

Анну не бентежать малознайомі особистості: вона легко відверто і заграє з новими знайомими, не випускаючи з рук келиха. Нерідко філософські міркування Семенович про сенс життя потрапляють в приціл камер журналістів, однак цю зірку анітрохи це не бентежить.

"Ви не розумієте! У вас інший мозок! Людина не може бути щасливою завжди. У кожної людини є свій стан щастя: у одного — математика, в іншого — їжа, у третього — алкоголь", — намагалася аналізувати своє і чуже життя Анна в перервах між тостами на нещодавній вечірці Русского радио.

Мова колишньої поп-зірки була ледь зв'язковою, а руху зрадницьки видавали кількість вжитого алкоголя.Однако це співачку не зупинило — Семенович вирішила поговорити про релігію.

Міркування про Бога екс-солістка "Блестящих" заважала з розповідями про любовні пригоди під час недавньої відпустки в Греції і про зйомки свого нового кліпу, під час яких вона "серйозно підірвала здоров'я".

"Бог єдиний, немає Аллаха, немає Будди, немає Христа, є єдиний приголомшливий астрал, який дарує нам любов і щастя. Давайте за нього вип'ємо!" — Підвела підсумок Анна сказаного, прямо з-за столу потрапивши в руки свого водія, який до ранку під руки і вивів зірку із закладу.

За словами людей з близького оточення співачки, колеги по шоу-бізнесу давно стурбовані її станом, адже спосіб життя Анни все більше нагадує поведінку жінки, "заливає" самотність.

Нагадаємо, Анна Семенович до сих пір не обзавелася офіційним сімейним статусом. У 2014 році, за повідомленнями ЗМІ, співачка розірвала відносини з бізнесменом, членом директорів банку "Новий час" Іваном Станкевичем після трирічного роману.

На своїй сторінці в соціальній мережі Анна вже близько року дотримується легенди про "таємничому коханого — банкіра зі Швейцарії". Однак в очі багатого нареченого співачки досі ніхто не бачив. Зате саму Анну регулярно бачать просиджувати до ранку в московських барах.