Новини про зірок
Подобається

Цього разу Дрю Беррімор розлучилася зі своїм вже третім чоловіком за рекордно короткі терміни (фото)

06/08/2016     Автор: admin
Цього разу Дрю Беррімор розлучилася зі своїм вже третім чоловіком за рекордно короткі терміни (фото)

Актриса також визнала, що не була шалено закохана в чоловіка

Дрю Беррімор не перестає дивувати шанувальників. У квітні Беррімор вперше натякнула, що в її сімейному житті виникли проблеми, і вона вирішила тимчасово пожити окремо від чоловіка Уілла Копелмана. У липні Дрю повідомила, що вирішила розірвати шлюб. А днями стало відомо, що актриса вже завершила свій розлучний процес, повідомляє Корупція.Стар

В цілому, розлучення зайняв всього три тижні, ставши одним з найшвидших розірвань шлюбу в історії Голлівуду. Швидкісний розлучення виявився можливий, тому що обидві сторони оголосили, що не збираються сперечатися ні через поділ майна, ні через опіки над дочками – 4-річної Олів і трирічної Френкі.

Головною причиною розпаду сім'ї друзі пари вважають те, що Дрю так і не змогла пристосуватися до сімейного життя. Актриса і сама не раз розповідала, що не отримала належного виховання: батьки були вічно зайняті власними проблемами, до того ж, Дрю почала зніматися в кіно з 5 років, так що все її дитинство пройшло на знімальних майданчиках. Актриса також визнала, що не була шалено закохана в чоловіка: "З Уіллом мені просто було дуже комфортно. Він завжди опинявся поруч, коли я в ньому потребувала, і поводився бездоганно. До того ж, мені здавалося, що у нього є безперечний план – як правильно побудувати сім'ю…".

Розлучення з Копелманом став для Дрю третім. До Уілла актриса була заміжня спочатку за барменом Джеремі Томасом, з яким розлучилася два місяці по тому, а пізніше – за актором Томом Гріном, і його вистачило на півроку.

скачанные файлы (3)