Новини про зірок
Подобається

Кейт Міддлтон розкрила секрет свого бездоганного стилю (фото)

06/08/2016     Автор: admin
Кейт Міддлтон розкрила секрет свого бездоганного стилю (фото)

Краса британської герцогині обходиться королівської сім'ї недешево

У програмі "Ранок з Україною" з ведучими Сергієм Зеніним і Світланою Катренко на телеканалі "Україна" журналісти розкрили секрет стилю герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, повідомляє Корупція.Стар

Дівчата по всьому світу намагаються бути схожими на дружину принца Вільяма, герцогиню Кейт Міддлтон, Британські журналісти підрахували, що кожна третя британка копіює стиль герцогині. У чому ж секрет такого успіху принцеси Кейт? За словами головного стиліста телеканалу "Україна" Ільяса Сахтари, Кейт Міддлтон вміло підкреслює свою тонку талію за допомогою нарядів з кльошем зі стриманими малюнками. Крім того, принцеса витрачає багато коштів на догляд за волоссям.

Краса британської герцогині обходиться королівській сім'ї недешево – салон краси Кейт відвідує 156 раз на рік і витрачає на це близько 20 тисяч умовних одиниць на рік. Стиліст Олександр Сторожук зазначив, що зробити зачіску "як у Кейт" нескладно і в домашніх умовах.

catherine_duchess

"За допомогою звичайної плойки можна зробити красиві локони в стилі Кейт Міддлтон, витративши на це всього 15 хвилин. Для цього потрібно по черзі накрутити пасма волосся на плойку з кінців і злегка прочесати волосся руками. Потім зафіксувати лаком", – розповів Олександр Сторожук.

Журналісти програми "Ранок з Україною" з'ясували для того, щоб одягатися як Кейт Міддлтон і бути схожою на саму принцесу, не обов'язково витрачати на це багато коштів. Досить зрозуміти, який фасон одягу підходить для конкретного типу фігури, обрати тканину і відправитися в ательє. Рівний крій і акцент на талії – секрет суконь герцогині. Для таких нарядів краще обирати бавовняні тканини або габардин – для верхнього одягу. Для сукні розміру М або українського 44 досить буде 1,10 метрів тканини. За таку сукню, пошиту в ательє, українкам доведеться віддати близько 500 гривень.

catherine3_2

Стиліст каналу "Україна" Ільяс Сахтара вважає, що, незважаючи на зовнішню красу, вишукане вбрання та зачіску, важливо, щоб дівчина в душі відчувала себе принцесою. "Сукня, звісно, допоможе привернути до себе увагу. Навіть якщо ви надягнете на себе все, як у Кейт Міддлтон, то ваше внутрішнє відчуття сірої мишки завадить вам виглядати чудово. В першу чергу, дівчина повинна всередині відчувати себе принцесою", – каже Ільяс Сахтара.

Дивіться програму "Ранок з Україною" по буднях в ефірі каналу "Україна" о 7:15.