Новини про зірок
Подобається

Гвен Стефані розповіла зворушливу історію романтичних стосунків з Блейком Шелтоном (фото)

06/08/2016     Автор: admin
Гвен Стефані розповіла зворушливу історію романтичних стосунків з Блейком Шелтоном (фото)

У ЗМІ обговорюють заміжжя Гвен Стефані

Співачка Гвен Стефані зустрічається з Блейком Шелтоном. Це всім відомий факт. Та співачка розповіла про те, коли і як у них почався роман, повідомляє Корупція.Стар

Гвен Стефані була колегою з Блейком Шелтоном по шоу The Voice. Журналісти вирішили, що між ними щось відбувається. На той момент вони помилилися. Правда, як знати, може, не заговоривши про це, Гвен і Блейк досі б не зустрічалися?

Ми дуже сміялися з Блейком, коли побачили випуск шоу. Я люблю канал NBC, але вони все змонтували так, ніби ми фліртуємо. Вони запустили цю історію ще до того, як ми дійсно почали зустрічалися, я тоді його ледь знала! Щось літало в повітрі… Знаєте, так буває, коли щось має статися, але ще не сталося

Гвен Стефані.

Гвен Стефані

Співачка також зізналася, що стосунки з Гевіном Россдейлом наклали свій відбиток на її сприйнятті кохання. Тепер вона сто разів запитує себе, чи варто взагалі створювати сім'ю:

У нас в обох були проблеми з нехтуванням довірою (Шелтону в минулому зрадила дружина Міранда Ламберт, — прим.ред.). Я все ще запитую себе: "Чи не вляпаюся я знову в які-небудь неприємності? Що я роблю?". Одного разу Блейк надіслав мені пісню і попросив її закінчити. Я написала слова і відправила Блейку, але в той момент він був не в Лос-Анджелесі, у нього не було доступу до Інтернету, він довго не відповідав. А коли повернувся, то відразу прийшов до мене з гітарою. Ми тоді подумали: "Ми написали пісню разом! Це божевілля".

Гвен Стефані