Новини про зірок
Подобається

Дізнайся за що Харрісон Форд засудив творців «Зоряних воєн» (фото)

06/08/2016     Автор: admin
Дізнайся за що Харрісон Форд засудив творців «Зоряних воєн» (фото)

Творці "Зоряних воєн" відповідатимуть за перелом ноги Форда на знімальному майданчику

Компанія Foodles Production Ltd, яка працювала над створенням фільму "Зоряні війни: Пробудження сили", визнала свою провину у справі про перелом ноги Харрісона Форда під час зйомок. Міра покарання щодо фірми буде оголошена 22 серпня, повідомляє Корупція.Стар

Інцидент стався ще в червні 2014 року на знімальному майданчику в студії Pinewood Studios. 71-річний актор отримав удар важкими металевими дверима, внаслідок чого зламав щиколотку. Форд був доставлений вертольотом в лікарню, акторові потрібна була операція.

На слуханнях організатори зйомок визнали, що виконавець ролі Хана Соло зламав ногу і отримав інші травми внаслідок порушення норм безпеки.

Раніше знаменитий актор, не помічений у великих скандалах, шокував шанувальників. Форд потрапив в поліцейську базу даних Каліфорнії з відміткою про жорстоке побиття дружини. Однак пізніше з'ясувалося, що причиною "сенсації" стала неуважність поліцейського. Один з молодих офіцерів поліції Каліфорнії ввів ім'я Харрісона Форда і номер паспорта в комп'ютерний тренажер і забув видалити. В результаті шокуюча інформація з'явилася в офіційних зведеннях. На щастя, заарештувати голлівудську знаменитість не встигли, хоча вже виписали ордер.

Зараз актор працює над сіквелом фільму "Той, що біжить по лезу", який вийде на екрани в січні 2018 року.

uuuuu