Новини про зірок
Подобається

Відома співачка Ірина Білик здивувала новим дуетом (ФОТО)

05/08/2016     Автор: Катерина Гук
Відома співачка Ірина Білик здивувала новим дуетом (ФОТО)

В«Мистецькому Арсеналі» відбувся урочистий прийом на честь Національного дня Швейцарії, передає Корупція.Стар

На свято були запрошені українські високопоставлені гості, політики, народні депутати, молоді лідери, дипломатичний корпус і культурні діячі. Для пана Гійома Шойрера це був перший офіційний прийом, який він проводив у якості надзвичайного і повноважного посла Швейцарії в Україні.

Під час прийому відомому українському економісту Богдану Гаврилишину була вручена нагорода Вільгельма Телля за видатний внесок у розвиток українсько-швейцарських відносин. Нагорода була виготовлена та надана українським скульптором Олегом Пінчуком.

Музичним подарунком для прийому гостей став виступ народної артистки України Ірини Білик в дуеті з відомим швейцарським контрабасистом Михом Гербером. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA KOR_4620 KOR_4545 KOR_4534 KOR_4524 KOR_4367 22891_315

У виконанні артистів прозвучав відомий хіт співачки "Про кохання" в новому незвичному аранжуванні. У першій частині концерту Мих Гербер також представив інструментальні композиції з барабанщиком Енді Пупато.