Новини про зірок
Подобається

У Запоріжжі вийшла книга про останній роман Володимира Висоцького (ФОТО, ВІДЕО)

05/08/2016     Автор: Катерина Гук
У Запоріжжі вийшла книга про останній роман Володимира Висоцького (ФОТО, ВІДЕО)

«Останній роман Володимира Висоцького». Книжка під такою назвою вийшла в день річниці відходу з життя поета і барда. 

Автор цього твору — запорізький письменник Юрій Сушко. Це не перша його книга про Володимира Семеновича. Юрій особисто був знайомий з Висоцьким, тому йому є про що розповісти, передає Корупція.Стар

Заочне знайомство з Висоцьким у Юрія почалося з фільму "Вертикаль". Тоді, його вразили пісні та вірші поета.

Так і не зумівши знайти жодного видання, Юрій почав ретельно стежити за життям поета. Не пропускав жодного його появи на екрані. Збирав все магнітофонні записи з піснями Висоцького. Згодом почав їх розшифровувати і записувати на папір. Через кілька років зібрав двотомник зі знімками, статтями і віршами Висоцького. Юрій хотів подарувати його поетові

Один з друзів Юрія був знайомий з Висоцьким, тому йому вдалося пройти за куліси і особисто побачити поета.Після того — спілкувалися на всіх концертах в нашому регіоні. Між виступами говорили про музиці та літературі. В інший час Юрій спостерігав за концертом Володимира з-за лаштунків.

Після запорізьких концертів, спілкування продовжилося. Юрію вдалося побувати у поета будинку в Москві на Малій Грузинській. Сушко хотів опублікувати свої спогади про поета. Але після трагічної смерті Висоцького довгий час мовчав. 

preview

Втім, через деякий час, почав видавати невеликі публікації. І так дійшло до книг. Їх близько 10. Одна з основних тем, у всіх творах — любовні відносини Висоцького. Про це написав і в одній з останніх книг. «Останній роман Висоцького». Жінки завжди відігравали важливу роль у житті поета. А він — їх. Про магнетичної привабливості Висоцького розповідали багато. 

Жінки їм захоплювалися і страшно ревнували. Але, як одного разу сказав хтось з оточення поета, Висоцький був занадто хороший для однієї жінки. Але кожну, любив усім серцем.