Новини про зірок
Подобається

Телеведучий Андрій Данилевич вперше розповів про поповнення в родині

05/08/2016     Автор: Катерина Гук
Телеведучий Андрій Данилевич вперше розповів про поповнення в родині

Ведучий проекту "Стосується кожного"  вперше розповів про поповнення в своїй родині.

— Андрію, цього літа програма "Стосується кожного" відзначає своє триріччя. Психологічно складно працювати в такому проекті?

— Авжеж, проект дійсно непростий емоційно, але у нас працюють найкращі редактори – вони мій тил і опора, і завдяки цій злагодженій професійній командній грі ми всі разом йдемо до нашої третьої річниці. Навіть не віриться, якщо чесно. У професійному плані програма навчила мене мультизадачності на майданчику і витривалості. Знімальний день триває 13-14 годин, і так два дні поспіль. Такий режим далеко не кожен ведучий витримає, знаю це не з чуток. А по-людськи наш проект навчив мене прощати, як би складно це не було, і вміти бути вдячним за те, що маєш.

— Як відпочиваєте від зйомок?

— Це складно – вийти зі студії і відрізати всі і всіх. Я цього ще вчуся. Головні ліки для мене – максимально навантажити себе фізично! Саме фізичне навантаження і спорт дозволяють мені швидко відновитися психологічно. 10-15 кілометрів бігу, 3-5 кілометрів плавання, і після цього – хороший сон!

— Які спортивні та особисті цілі ставите перед собою?

— Головне моє досягнення цього року – це народження сина! Зараз намагаюся приділяти йому максимум уваги і часу, тому якісно тренуватися не виходить. А виходити на старт і змагатися тільки, так би мовити, "на таланті" не хочеться, люблю фінішувати в перших рядах. Але попереду ще серпень, вересень, жовтень – самий розпал великих стартів в триатлоні і плаванні, не виключаю, що ще виступлю де-небудь! Адже форму я, незважаючи ні на що, намагаюся все-таки підтримувати.

— Як змінилося ваше життя з народженням дитини?

— З появою Тимофія наш звичний ритм життя, звичайно, змінився, але, відверто кажучи, не кардинально. Так, спимо мало, але в цілому ми всі вчимося робити разом з Тимофієм – і по магазинах ходимо, і в ресторані можемо повечеряти, і в гості до друзів їздимо. Син росте справжнім чоловіком – він зовсім не примхливий (тьху-тьху-тьху), а якщо кричить – то у справі! А взагалі, народження сина – це велике щастя! Я дуже вдячний Тимофію за те, що вказав мені, що найголовніше в житті.

— Який ваш ідеальний відпочинок?

— Найкращий активний відпочинок для мене – це яхтинг! У попередні роки ми великою компанією ходили у відкрите море на яхті. Це завжди було незабутньо. Ну, а цього року в зв'язку з поповненням в сім'ї, ми з дружиною і сином літо проводимо вдома – виїжджаємо в гості до бабусь-дідусів, їздили двічі в село до моєї бабусі до Житомирської області. Після острова Капрі – це друге місце на Землі, куди мені завжди хочеться приїжджати. Там дуже добре, спокійно і по-домашньому – ми ставимо великий стіл в саду, готуємо шашлики, бабуся пече пироги і свої фірмові пампушки з часником, запрошуємо сусідів, ведемо задушевні бесіди, а іноді і пісні за столом заводимо.

— Чи часто вас впізнають на вулиці?

— Так, на вулицях впізнають і, зазвичай, говорять гарні слова і дякують за роботу. Це приємно. Ще кажуть, що в житті я виглядаю молодше, ніж на екрані.

— Ви здатні зробити щось в будинку своїми руками?

— Не хвалитимуся, але в останню чергу я дзвонитиму якомусь майстру. У будинку по господарству намагаюся робити все сам, цього мене навчив батько. Останнє, чим я займався в своєму будинку, – збирав і скручував дитяче ліжечко для Тимофія. І хоча фірма-виробник надавала свого збирача меблів, для мене це було принципове питання.