Плітки
Подобається

Шокуюча правда про стосунки Потапа і Насті: інсайдер розповіла всю правду(ФОТО)

05/08/2016     Автор: Катерина Гук
Шокуюча правда про стосунки Потапа і Насті: інсайдер розповіла всю правду(ФОТО)

Більше 8 років Анна працювала PR-менеджером у Потапа і Насті. За цей час вона дізналася про них багато. Тепер піарщиця хоче  відкрити  шанувальникам всі їхні секрети.

Анна написала книгу про таємне життя українських виконавців. Таким чином, відкривши для суспільства всю таємницю сценічного життя. На сторінках своєї книги Анна стверджує, що дуже добре знає про сексуальні стосунки зірок. Вже багато років вони практикують секс по дружбі.

Я не хочу бути пліткаркою, але вже давно ніхто не задається питанням: чи сплять Потап і Настя Каменських. Люди, які з ними працюють, — все це знають. Єдине, мені дуже шкода його дружину. Те, ким вона була і ким вона стала зараз, — це небо і земля. Але, що вона може зробити проти краси Насті Каменських. Вона не може залишити це "бабло", цю розкіш, яка не дає їй щастя абсолютно. Ні їй, ні її дитині. Та й Настю теж можна зрозуміти: вона закохана жінка, слабка. Звичайно, вона любить його. Ось такий порочний зв'язок, виходу з якого немає. Хтось повинен піти, але ніхто не йде. А люди слухають: "У-у будинку, у мами, на кухні все добре …". Ну де ж добре-то? — розповідає Анна.

 

 

Сценічний дует не приховує свій зв'язок. Про них знають всі знайомі. В курсі, що відбувається і дружина Потапа. Всупереч зрад чоловіка, дружина Олексія піти від нього не в силах. Піарщиця пише, що в разі розлучення вона залишиться без коштів для існування, а для неї це подібно смерті, оскільки дуже звикла до розкоші.

gXttnaSRztI

Що стосується Насті, то вона дуже добре ставиться до Потапа. Каменських також не в змозі розірвати стосунки із-за своєї прихильності до нього.

Книга, написана колишньою піарницею дуету, вийде восени 2016 року.

 

Джерело: pl.com.ua