Співачка Alyosha вперше показала маленького сина (ФОТО)

05/08/2016     Автор: Катерина Гук
Співачка Alyosha вперше показала маленького сина (ФОТО)

Українська виконавиця і двічі мама Alyosha на своїй сторінці в соцмережі поділилася фотографією підрослого сина Романа, якому нещодавно виповнилося 3 рочки.

Співачка Alyosha вирішила відправитися разом з родиною – чоловіком, фронтменом гурту "Антитіла" Тарасом Тополею, та двома синами – 3-річним Романом і 8-місячним Марком, – у довгоочікувану і заслужену відпустку, передає Корупція.Стар

Артистка не часто ділиться з шанувальниками фотографіями з сімейного архіву. Проте вчора Alyosha дуже порадувала фоловерів, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram знімок, на якому вона позує разом зі старшим сином Романом. 

BqExaXEVvHs HQqx49fIl4Q
На фотографії, яка вийшла досить-таки дуже милою, закарбувавши зворушливий момент щасливої родини, – молода мама тримає хлопчика на руках, притулившись носом до його щічки, а малюк в цей момент дуже задоволений і щиро сміється. 
– Щасливі відпочиваючі! Такі щирі емоції можуть бути тільки, коли фотограф Тато, – підписала знімок Alyosha, супроводивши пост смайликом-сердечком. 

У коментарях під фотографією фолловери співачки відразу відзначили, що Роман неймовірно схожий на свою зоряну маму, назвавши її хлопчика "міні-копією".