Новини про зірок
Подобається

Відомий російський композитор вразив історією своєї смерті (ФОТО)

04/08/2016     Автор: Катерина Гук
Відомий російський композитор вразив історією своєї смерті (ФОТО)

Російський продюсер і композитор Максим Фадєєв, який заступився за Україну і Росію після зухвалої карикатури скандального видання, поділився в мережі філософськими роздумами про життя і розповів про те, як пережив клінічну смерть.

Про це Фадєєв розповів на своїй сторінці в Instagram, передає Корупція.Стар

У віці 17 років Фадєєву довелося пережити складну операцію на серці, в ході якої відбулася клінічна смерть. І як би дивно це не звучало, у композитора залишилися спогади цього моменту.

"Я відчув, що став легким, як порошинка. Міг вільно пересуватися за секунду в будь-яку точку, про яку подумаю. Батько мені розповідав про старому Єврейському кладовищі у Франції, де є його родичі, і він мріяв туди поїхати. Я подумав про цю історію — і опинився там", — розповідає Фадєєв. Йому вдалося розшукати однофамільця, після чого ще юного музиканта повернули до життя лікарі і він прокинувся в палаті.

Проте через 20 років, коли Фадєєв вирішив відвідати з батьком те саме Єврейське кладовище в Парижі, він повернувся до цієї історії.

28337a922505d5c8e33a456dc93d1745

"Шоком для мене стало те,що я орієнтувався в місті, ніби знаю його напам'ять. І по закутках без жодної підказки навігації я привів батька на місце і не просто на місце, де лежав однофамілець. Я перший раз був в Парижі, і вже тим більше не міг знати де знаходиться це кладовище", — зазначив Фадєєв.

У мережі підписники дякують композитору за життєву історію.