Звездные скандалы
Подобається

Від закоренілого холостяка Дмитра Нагієва вимагають штампа в паспорті

04/08/2016     Автор: Катерина Гук
Від закоренілого холостяка Дмитра Нагієва вимагають штампа в паспорті

Дмитро Нагієв один з найзатятіших холостяків.

Актор і телеведучий давно не був помічений за романом з представницею прекрасної половини, тим не менш, його рідні вірять, що рано чи пізно, але штамп в паспорті Нагієва все-таки з'явиться, передає Корупція.Стар

Дмитро зізнається, що сам поки що до цього не готовий, а й не бачить в цьому сенсу, оскільки рідними людей робить зовсім не друк. Але тут же Нагієв уточнює, що одного разу найвірогідніше здасться і відправиться в загс.

«Ви знаєте, я-то сенсу в штампі не бачу, але мої близькі … Зараз літо, у мене роботи поменше, я нарешті зустрівся зі своїми домашніми. І виявилося, вони дуже милі люди. Несміливо ми намацали якісь загальні теми для розмов за столом. Насилу, але впізнали один одного, тому що все-таки я 300 днів в році працюю. Мої домашні дотримуються, звичайно, іншої думки — штамп потрібен. Але я поки тримаю оборону, не здаюся. І поки прокатує феня про те, що любов важлива на небесах, а штамп в паспорті нічого не вирішує. Але мені все важче і важче проганяти цю пургу », — сказав телеведучий в інтерв'ю.

До речі, тут же Дмитро розповів і про те, яка дівчина здатна привернути його увагу. Головне для шоумена, щоб вона була жіночною і витонченою до мозку кісток, при цьому не сприймала б таке взуття, як, наприклад, кеди.

w460-4-5
«Я з роками насилу сприймаю якусь грубість, мужикуваті і зовнішню неохайність. Сучасна мода тягне в нечистоплотне сприйняття. Я не вірю, що під кедами на ногах може бути ідеальний педикюр. Мені здається, що це від нестачі фантазії насамперед або від бажання бути як всі. І те й інше — і брак фантазії, і бажання бути як всі — мені останнім часом стали претить. Хоча я цього нікому не кажу — просто боюся, що скажуть, що я старий і несучасний », — поділився думкою Дмитро.