Новини про зірок
Подобається

Телеведуча Дана Борисова серйозно хвора, а лікарі не можуть їй допомогти

04/08/2016     Автор: Катерина Гук
Телеведуча Дана Борисова серйозно хвора, а лікарі не можуть їй допомогти

Стан знаменитої ведучої Дани Борисової викликає тривогу у медиків.

Лікарі вважають, що справа в нервовому зриві, але справжню причину недуги з'ясувати не вдається, передає Корупція.Стар

Про те, що у Дани Борисової проблеми зі здоров'ям, повідомлялося на минулому тижні.

"Я лежу з температурою 38,6 вже 4 день, після того, як як начиталася про себе і нареченого з зарплатою 30 тисяч рублів. Друзі, у кого є можливість підвести мінеральної води і лимони, і парацетамол, відгукніться, будь ласка, сюди або в директ. Попросити можу тільки Вас ", — написала тоді телеведуча на своїй сторінці в Instagram.

Але сьогодні з'ясувалося, що самопочуття Дани погіршилося і лікарям поки не виходить допомогти їй.

tnp_dana

"Висока температура не спадає вже тиждень, вже кілька разів приїжджала" швидка допомога ", — зізналася Дана. — З лікарями я на щогодинної зв'язку, але вони кажуть, що це соматичне стан, неинфекционное захворювання, що виникло як наслідок перенесеного нервового потрясіння. Мені дуже погано, піт градом ллє кожну хвилину, хоч викрути. Замовила вже на шість тисяч рублів ліків, але вони поки не допомагають. Найжахливіше, що горло не болить, нежиті немає, ковтати не боляче, гланди не запалені, у мене тільки виснажлива температура і слабкість ".

Сьогодні Дана переживає непрості і повні нервового напруження часи — перенесення весілля, плітки про її нареченого, які складає преса, підготовка до зйомок в Голлівуді. Все це, очевидно, і призвело до збою в організмі.