Новини про зірок
Подобається

Бельгійська співачка Стелла Максвелл — найсексуальніша жінка на планеті (фото)

04/08/2016     Автор: Катерина Гук
Бельгійська співачка Стелла Максвелл — найсексуальніша жінка на планеті (фото)

Чоловічий журнал Maxim опублікував щорічний список 100 найбільш «гарячих» жінок в світі, сформований на перевагах співробітників редакції.


В кінці липня популярний чоловічий журнал Maxim представив свій щорічний список 100 найсексуальніших жінок в світі — Maxim Hot 100, передає Корупція.Стар 

Раніше видання становило цей рейтинг на основі голосування читачів. В цьому році вперше список формувався виключно на перевагах співробітників редакції, тому його насилу можна назвати об'єктивним. 

*1. Стелла Максвелл — 26 років. Супермодель. Народилася і виросла в Бельгії, потім переїхала в Нову Зеландію. Громадянка цієї країни. Блондинка, блакитні очі. Зріст 174 сантиметри. Рекламує жіноча білизна торгової марки Victoria's Secret. Не заміжня. Не приховує свою бісексуальність. Біля Стели були гучні романи з американською співачкою Майлі Сайрус і зіркою саги «Сутінки» Крістен Стюарт.

amfAR's 22nd Cinema Against AIDS Gala, Presented By Bold Films And Harry Winston - Arrivals

*2. Ірина Шейк — 30 років. Супермодель. Справжнє прізвище Шайхисламова. Народилася і виросла в Еманжелінськ (Челябінська область). Є громадянкою Росії. Шатенка, зелені очі. Зріст 178 сантиметрів. Рекламує купальники і жіноче білизна торгових марок Intimissimi і Beach Bunny. Не заміжня. Була заручена з португальським футболістом Кріштіану Роналду. В даний час зустрічається з відомим голлівудським актором Бредлі Купером.

88th Annual Academy Awards - Arrivals

*3. Марго Роббі — 26 років. Актриса. Народилася і виросла в Австралії. Є громадянкою цієї країни. Живе переважно в Лондоні. Блондинка, сіро-блакитні очі. Зріст 166 сантиметрів. Виконала головні жіночі ролі у фільмах «Вовк з Уолл-стріт», «Фокус». Не заміжня. Зустрічається з британським кінематографістом Томом Акерли.

2012 Victoria's Secret Fashion Show - Runway

*4. Барбара Палвін — 22 роки. Топ-модель. Народилася і виросла в Угорщині, є громадянкою цієї країни. Шатенка, блакитні очі. Зріст 172 сантиметри. Рекламує одяг і косметику багатьох відомих будинків моди: Armani, Nina Ricci, H&M. Співпрацює з торговою маркою Victoria's Secret. Знялася в невеликій ролі у фільмі «Геракл». Не заміжня.

2015 Victoria's Secret Fashion Show - Show

*5. Алессандра Амброзіо — 35 років. Супермодель. Народилася і виросла в Бразилії, громадянка цієї країни. Шатенка, карі очі. Зріст 176 сантиметрів. Входить в першу десятку найбільш високооплачуваних моделей у світі. Буде однією з господинь Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро. Протягом багатьох років рекламує жіноча білизна торгової марки Victoria's Secret. Складається в цивільному шлюбі з американським бізнесменом Джеймі Мазуром. У них двоє дітей. 

Milano Moda Donna - Dolce and Gabbana