Плітки
Подобається

Актриса Демі Мур закрутила роман з британським принцом (ФОТО)

04/08/2016     Автор: Катерина Гук
Актриса Демі Мур закрутила роман з британським принцом (ФОТО)

Західні таблоїди дізналися подробиці особистого життя 53-річної американської актриси Демі Мур.

Виявляється, вона закрутила роман з 56-річним принцом Ендрю, передає Корупція.Стар

Повідомляється, що голлівудська зірка і син королеви Єлизавети II без розуму один від одного. Ось чому Мур зачастила в Лондон.

300x200_327812

Познайомила закоханих, хто б міг подумати, колишня дружина принца, ексцентрична герцогиня Йоркська Сара Фергюсон, з якою Ендрю розлучився ще в далекому 1996 році. Екс-подружжя зберегло хороші стосунки, тому в кінці травня на вечірці Chelsea Flower Show Сара з радістю представила колишньому чоловікові свою близьку подругу Демі (герцогиня взагалі на короткій нозі з голлівудськими знаменитостями).

Почуття між принцом і актрисою спалахнули відразу, і пара з головою поринула в роман, схожий на гарну казку. За закоханих радіють усі: і дочки Ендрю, принцеси Беатріс і Євгенія та дочки Демі — Румер, Таллула і Скаут, і навіть Кейт Міддлтон і принц Вільям, які не проти увійти в коло голлівудських зірок.

Chelsea Flower Show - Press Day 2016

Незадоволена тільки королева Єлизавета II, за словами інсайдерів, вважає, що тричі розлучена Демі, у якої в свій час були проблеми з алкоголем і наркотиками, не вписується в британську монаршу родину. Нібито королева вже попросила Ендрю одуматися і підшукати більш підходящу партію.

National Service Of Thanksgiving To Celebrate The Queen's 90th Birthday Royal Ascot - Day 4

Але герцог Йоркський навряд чи послухає матір, адже він і сам зразковою поведінкою ніколи не відрізнявся. В юності принц був страшним ловеласом: у нього було стільки подружок (причому часто в один і той же час), що друзі жартома називали його Randy Andy ("розпусник Енді"). І дівчат Ендрю вибирав собі під стать — яскравих і сміливих. Він, наприклад, довгий час був закоханий в актрису Ку Старк, яка прославилася фільмом "Емілі", в якому вона грала оголеною. Принц навіть збирався одружитися на коханій, але Старк кинула його.

Вилікувати розбите серце допомогла принцеса Діана, яка познайомила Ендрю з Сарою Фергюсон. Тепер же вже Сара взяла на себе роль купідона… Чи Вийде щось з цього роману?