Зіркові скандали
Подобається

Скандальна Ані Лорак похвалилася новим концертом в Росії (опубліковано фото)

03/08/2016     Автор: Катерина Гук
Скандальна Ані Лорак похвалилася новим концертом в Росії (опубліковано фото)

Оскандалилася в Україні відома співачка Ані Лорак, яка стверджує, що не виступала 24 липня в Санкт-Петербурзі (РФ) на концерті, присвяченому святкуванню 320-річчя Військово-морського флоту Росії, на цей раз опублікувала знімок з курортного міста Сочі.

Відповідне фото Лорак опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм, передає Корупція.Стар

"Привіт Сочі! До зустрічі ввечері! Слідкуйте за нашими концертами", — зазначила співачка.

c19cf28e80114c9b0cef6280da6b5071

Слід зазначити, що публікація всього за 4 години набрала 34,9 тис. Відміток "подобається".

Підписники співачки тут же взялися коментувати фото, проте їх думки щодо зовнішнього вигляду співачки кардинально відрізнялися: "Що вона зробила зі своїми губами? Жах!", "Хай щастить! Ви найкраща! PS Дуже добре виглядаєте", "Сьогодні ввечері у нас буде ще спекотніше" , "Щасливого дня. Вдалого концерту. Ти найкраща", "Україна чекає! Красуня", "Ліфтчікі забула?;)))) … Так красивіше)", "Соски стирчать", "Груди", "Красива", "Ідеальна", "Прекрасна".

Нагадаємо, Ані Лорак останнім часом все частіше виступає і гастролює в РФ, незважаючи на російсько-український конфлікт на Донбасі і анексію Росією українського півострова Крим.

Так, навесні нинішнього року Лорак об'їздила з концертами Далекий Схід РФ, потім, вже влітку, засвітилася в Москві на музичній "Премії RU.TV 2016", а також на фестивалі в Баку (Азербайджан) в компанії російських співаків, заборонених в Україні.