Новини про зірок
Подобається

На грані життя: у відомого співака стався рецедив раку

03/08/2016     Автор: Катерина Гук
На грані життя: у відомого співака стався рецедив раку

Це сталося через 4 роки після видалення першого доброякісного новоутворення. Про рецидив раку сьогодні почали аткивно говорити ЗМІ, допоки 26-річний співак сам не підтвердив сумну новину.

"Це мало стати надбанням громадськості в якийсь момент, і, мабуть, зараз найкращий час для цього. Я регулярно проходив обстеження відтоді, як у мене вперше виявили пухлину. Був шанс, що вона повернеться, і на жаль, це і сталося. Я готуюся знову пройти все лікування, воно заплановано на наступний рік. Зі мною працюють чудові лікарі, я знаю, що я в надійних руках. Ніщо не може відвернути мене від тієї роботи, яку я так люблю, я не зможу перестати займатися музикою. Але ви не повинні хвилюватися за мене. Прогнози хороші, дуже багато людей перебувають в набагато більш жахливих ситуаціях", — прокоментував Ньюман, передає Корупція. Стар

 

Артист зауважив, що говорячи про хворобу, він лише хоче підвищити обізнаність і свідомість інших "Потрібно регулярно проходити обстеження і лікувати захворювання на ранній стадії. Я в цьому плані щасливчик!" — підсумував співак.

Нагадаємо, що вперше у Джона була знайдена невелика пухлина в 2012 році, якраз після того, як він випустив пісню Feel The Love. Вона, на щастя, виявилася незлоякісною, потрібна була операція, щоб видалити її.

john-newman-interview-2013-talks-debut-single-love-me-again-cover

Зауважимо, що Джон Ньюман відомий багатьом за треками Love Me Again, Blame, записану разом із Келвіном Харрісом, Cheating, Losing Sleep та багатьма іншими.