Новини про зірок
Подобається

Колишня учениця Алли Пугачової повернула тій багатомільйонний борг (фото)

03/08/2016     Автор: admin
Колишня учениця Алли Пугачової повернула тій багатомільйонний борг (фото)

Пугачова більше не тримає зла на колишню компаньйонку

Майже 200 тисяч доларів і 7 мільйонів рублів (близько 2,5 мільйонів гривень) основного боргу, 57 тисяч доларів і 2,5 мільйона рублів відсотків (926 тисяч гривень), пені та держмита – таку суму заплатила Ірсон Кудикова Аллі Пугачовій, щоб та відкликала позовну заяву, повідомляє Корупція.Стар

Їх конфлікт розгорівся після того, як Ірсон позичила у своєї зоряної наставниці по "Фабриці зірок" серйозну суму для розвитку бізнесу. Борг Кудикова обіцяла повернути в грудні 2014 року, але слова не стримала і в вересні 2015 го Пугачова була змушена подати в суд. Тоді ж прийшов кінець і діловим відносинам Примадонни і учениці. Спочатку у них були спільні частки в активах школи юних обдарувань. Підприємство Пугачова і Нусинова заснували в 2013 році на паритетних засадах, але потім Пугачова відкрила свій центр і в підсумку вирішила вийти зі складу засновників.

Сьогодні Пугачова більше не тримає зла на колишню компаньйонку. "З фінансової точки зору питання врегульоване – гроші Аллі Борисівні Ірсон повернула в повному обсязі, Недавно був зареєстрований вихід Алли Борисівни з компаній Future Star і Family club, підписана мирова угода", – адвокат Алли Пугачової Марина Мурашова.

скачанные файлы (1)