Новини про зірок
Подобається

Кара Делевінь довелося прийняти себе такою, якою вона є (фото)

03/08/2016     Автор: admin
Кара Делевінь довелося прийняти себе такою, якою вона є (фото)

Нетрадиційна орієнтація Кари Делевінь зробила її ще популярнішою

Супремодель і актриса Кара Делевінь недавно знялася для нової обкладинки британського Vogue. Вона також погодилася на інтерв'ю. Зрозуміло, що питання їй задавали не тільки про її кар'єру і роботу в картині "Загін самогубців". Журналістів цікавило і її особисте життя, повідомляє Корупція.Стар

Відзначимо, звістка про нетрадиційну орієнтацію Кари Делевінь зробила її ще більш цікавою для ЗМІ. Тобто, вона стала більш популярною. Їй вдається завжди чітко і лаконічно, без будь-яких небажаних емоцій, відповідати на питання про її особисте життя.

Кара Делевінь зазначила в інтерв'ю, що їй самій довелося прийняти себе такою. Вона довгий час намагалася не реагувати на свої почуття до дівчат. В результаті, вона не шкодує ні про що і називає себе щасливою людиною.

Те, що сьогодні я відчуваю себе такою щасливою і задоволеною тим, хто я така, у великій мірі обумовлено любов'ю до моєї дівчини. І навіть ті слова, які я зараз вимовляю, насправді диво.

Кара Делевінь

Кара Делевінь

Кара поділилася, що в 20 років вона закохалася в дівчину – зрозуміла, що їй просто слід прийняти себе такою, яка вона є.

А зараз ЗМІ говорять про те, що вона заручилася зі своєю нинішньою девчиною. Про це говорить обручка на безіменному пальці.