День лимонаду від фонду «Таблеточки»: витиснути з лимонів 1 мільйон гривень (фото)

03/08/2016     Автор: admin
День лимонаду від фонду «Таблеточки»: витиснути з лимонів 1 мільйон гривень (фото)

Дізнайся, як прийняти участь у благодійній акції

З 4 серпня у всіх містах України стартує благодійний День лимонаду. Його основна мета — зібрати кошти для придбання медикаментів дітям з онкологічними захворюваннями, яких підтримує фонд "Таблеточки", повідомляє Корупція.Стар

Суть акції День лимонаду дуже проста: 

  • будь-яка людина може приготувати напій, пригостити ним колег або друзів, сусідів або одногрупників, родичів або просто знайомих, і весело провести з ними час за розпиванням літнього напою. Натомість всі учасники залишають пожертвування #наТаблеточки в спеціально підготовлену ємність. Всі зібрані кошти передаються в фонд будь-яким зручним способом.
  • інший спосіб допомогти підопічним фонду: прийти в один із партнерських закладів та випити добрий лимонад там. На час проведення акції всі учасники передають прибуток з лимонадних напоїв до фонду.

День лимонаду

Щоб зробити процес приготування добрих лимонадів цікавішим, ми зібрали для тебе в цій статті кращі рецепти лимонадів, які ми знаємо:

Важливо зазначити, що в акції День Лимонаду в 2015 році взяло участь понад 150 закладів по всій Україні. В середньому кожен із закладів вносив до загальної скарбнички близько 2500 гривень, що допомогло в результаті зібрати понад 400 000 гривень допомоги для важкохворих дітей. У 2016 році в акції бере участь більше 330 локацій з різних міст країни – від Львову до Краматорську, від Києва до Одеси, — а команда фонду розраховує зібрати не менше 1 000 000 гривень.