Новини про зірок
Подобається

Зірці «Беверлі-Хіллз» Шеннен Доерті видалили груди (фото)

02/08/2016     Автор: admin
Зірці «Беверлі-Хіллз» Шеннен Доерті видалили груди (фото)

Актриса пережила односторонню мастектомію

Зірка серіалів "Зачаровані" та "Беверлі-Хіллз 90210" Шеннен Доерті веде напружену боротьбу з раком протягом двох років. Актриса вже пережила односторонню мастектомію в травні, але ракові клітини продовжували поширюватися. Тепер Шеннен потрібно перенести хіміотерапію, а потім радіотерапію. Про це вона розповіла сама телеканалу Entertainment Tonight — це перше інтерв'ю Доерті за довгий час. "Рак грудей почав прогресувати — він поширився на лімфовузли, а під час однієї з моїх операцій стало ясно, що ракові клітини могли переміститися з них далі. З цієї причини ми приступили до хіміотерапії, а потім мені буде потрібна ще радіотерапія", повідомляє Корупція.Стар

У травні Шеннен перенесла односторонню мастектомію — операцію з видалення молочної залози. Така операція особливо важка для жінок — не тільки фізично, а й психологічно. Не всі можуть прийняти свій новий образ. Доерті в цьому значно допоміг лікар.

"Він не хотів допустити таку ситуацію, в якій я прокидаюся і бачу, що грудей більше немає. Для нього було дуже важливо, щоб у мене не було подібного досвіду, тому він відразу вставив силіконовий розширювач. Це дуже мило, іноді ми можемо збільшити його розмір , іноді прибрати ". Операцію Доерті робив той же лікар, який видаляв груди Анджеліні Джолі в 2013 році.
Також Шеннон пояснила причину, по якій тривалий час не хотіла нічого розповідати про своє захворювання. "Довгий час мені хотілося зробити цю тему тільки своєю, особистою, але потім я зрозуміла, що ж є багато жінок, для яких це теж актуально".

d4d1e22c9b7075ffa0a3afdf17502268