Новини про зірок
Подобається

Співачка Кеша змушена боротися за право на свою творчість (фото)

02/08/2016     Автор: admin
Співачка Кеша змушена боротися за право на свою творчість (фото)

Кеша відкликала позов про сексуальне домагання Доктором Люком і судиться за права на свою музику

Протягом чотирьох років співачка Кеша не випускала нових треків. Весь цей час вона намагалася розірвати кабальний контракт із звукозаписною компанією. Головною причиною розірвання контракту послужило сексуальне насильство продюсером Кеші Доктором Люком, повідомляє Корупція.Стар

Позов, який стосувався цієї справи, суд відхилив. Було винесено рішення, що 29-річна співачка далі співпрацюватиме з лейблом Kemosabe Records, але вже може змінити продюсера.

1 серпня 2016 року адвокат співачки заявив, що в Каліфорнії Кеша відкликала свій позов про сексуальне насильство. Вона вирішила зосередити свою увагу на музиці. До слова, позов проти Доктора Люка як і раніше перебуває в Нью-Йорку і буде розглянуто.

Кеша без шкоди для себе відкликала позов в Каліфорнії, але вона залишила позов в Нью-Йорку з іншими вимогами. Зараз Кеша хоче повернутися до роботи, лейбл вимагає від неї 28 нових пісень. Ми повинні якомога швидше випустити альбом і сингли.

розповів юрист співачки

Кеша

Відзначимо, що продюсер Доктор Люк заперечує згвалтування своєї підопічної Кеші. Він вирішив виправдатися через Тwitter.