Новини про зірок
Подобається

Настя Каменських зізналася, що вже готова стати мамою (фото)

02/08/2016     Автор: admin
Настя Каменських зізналася, що вже готова стати мамою (фото)

Настя Каменських задумалася про своїх майбутніх дітей

Недавній нещасний випадок зі співачкою Настею Каменських став для неї приводом задуматися про своє життя. Співачці вже зробили операцію, і вона почувається краще, повідомляє Корупція.Стар

Деякий час вона все ж буде пересуватися на милицях. Але вже у вересні співачка планує вийти на сцену до своїх шанувальників. Про підбори їй доведеться забути на деякий час.

В інтерв'ю "Світського життя" Каменських зізналася, що переглянула деякі цінності в житті. Стрибок допоміг їй зрозуміти, що вона хоче стати мамою. А точніше, той факт, що цей стрибок міг стати останньою справою в її житті.

Я дуже захотіла дітей. Ось чого я хочу — дітей. Дуже. Я зрозуміла, що досить мені стрибати, я зрозуміла, що якби у мене була дитина, я б вже не стрибнула. Ні, звичайно. Ну як це, ти ж відповідаєш за свою дитину, ти не можеш стрибнути. Так що я вчасно це зробила. Я захотіла діток. І ніякі роботи, ніякі відповідальності не завадять, насправді

розповіла Настя Каменських.

Настя Каменських

Співачка також зазначила, що тепер у неї три дні народження: її перший день народження; другим вона називає день після аварії 10 років тому; і тепер ще один — після стрибку.

13774255_1820586451498364_711846600_n