Новини про зірок
Подобається

Градуси закохали в себе Поліну Гагаріну (ФОТО)

02/08/2016     Автор: Катерина Гук
Градуси закохали в себе Поліну Гагаріну (ФОТО)

Градуси зачарували багатьох знаменитостей: Поліну Гагаріну, Лесю Кафельникову, Олену Темників, Аделіну Сотникову і навіть Сашу Спілберга.

Група чудових виконавців незаслужено забута. Музиканти оголосили про те, що група припиняє своє існування, але вже через деякий час їх робота була відновлена, передає Корупція.Стар
 
Яна Рудковська взяла на себе роль продюсера і розповіла про тізер нового кліпу гурту "гадусов". За її словами, це стане новим хітом, який не залишить байдужим нікого.
 

Діма Білан бере також активну участь у відродженні цих втрачених талантів. Він не тільки радить як правильно зробити з пісні шедевр, але і погодився знятися в кліпі в одній з головних ролей.

1470119477_4
Попередня назва нової пісні — "Градус 100". Пісня, яка буде звучати на всіх танцполах країни, отримала таку назву на честь першого концерту групи "Градуси", який був зіграний в 2008 році.
 
1470119508_3
Всі зірки і учасники проекту в захваті і великому очікуванні виходу кліпу на екрани. Перші кадри ролика говорять про те, що всі зацікавлені і щасливі від створення нового шедевру.
Блискуча посмішка і запальні танці інтригують і змушують чекати з великим нетерпінням.