Головна товстуха Вищої ліги КВН Ольга Картункова змінилася до невпізнання (ФОТО)

02/08/2016     Автор: Катерина Гук
Головна товстуха Вищої ліги КВН Ольга Картункова змінилася до невпізнання (ФОТО)

«Головна товстуха Вищої ліги КВН Ольга Картункова схудла на 45 кілограмів», — ця новина буквально за кілька тижнів розлетілася по Мережі.

Під час чергового виступу команди-чемпіона Вищої ліги КВН «город Пятігорск'» глядачі ахнули, коли побачили улюбленицю публіки, передає Корупція.Стар

Адже Ольгу завжди в прямому і переносному сенсі вважали головним важковаговиком Клубу веселих і кмітливих. При росту 168 сантиметрів артистка важила 134 кілограми.

Але тільки подивися, як Ольга Картункова виглядає зараз. Покращала так покращала …

1-1-1

Зараз кавеенщиця важить приблизно 90 кілограмів.

Про секрет настільки результативного схуднення Ольга, як завжди, жартує: «Я просто рот заклеїла скотчем».

2-1-1

«Насправді з тих пір, як я повернулася до П'ятигорська, мене весь час запитують про те, на якій дієті я сиджу. А я мовчу як риба. Чому? Тому що моя дієта індивідуальна, і я не хочу, щоб інші сіли на неї і зіпсували собі шлунок. Тому я відправляю всіх до фахівця — лікаря або дієтолога, щоб консультувалися з цього питання з ним », — продовжує Картункова.

3-13

Однією з головних причин, по якій капітан команди «город Пятігорск'» сіла на дієту, стала травма, отримана ще в 2013 році, коли Ольга невдало впала і зламала ногу.

4-11

Учасники команди вирішили підтримати артистку і також перейшли на здорове харчування. Кухнею в команді в основному займається Влад Хелоян.

5-13

Як то кажуть, не було б щастя, та нещастя допомогло. Історія Ольги Картунковой ще раз доводить, що все, що не робиться, робиться на краще. Як на мене, Картункова приголомшливо виглядає зараз.