Новини про зірок
Подобається

В сім’ї Марії Єфросиніної сталося велике горе (ФОТО)

01/08/2016     Автор: admin
В сім’ї Марії Єфросиніної сталося велике горе (ФОТО)

Телезірка готова піти в політику

Маша Єфросиніна стала головною героїнею обкладинки жіночого глянцю Woman magazine. Телеведуча відкрила таємницю журналістам видання і вперше розповіла про страшну аварію, в яку потрапила під час вагітності. "Два роки тому взимку ми з чоловіком потрапили в страшну аварію. Я була вагітна сином Сашенькою, термін невеликий. Нашу машину розкрутило, хоча ми їхали на дуже маленькій швидкості, але на повороті – ожеледь. Дороги піском не посипано, і авто занесло в стовп. Слава Богу, ніхто не постраждав, але від емоційного стресу у мене розболівся живіт. Ми кинули машину на дорозі, пірнули в метро і поїхали в лікарню. На щастя, все обійшлося, але в такі моменти я завжди кажу: "Добре, що так відбулися", адже могло бути й гірше", – згадала Єфросиніна.

Також Маша розповіла про зустріч з циганкою, яка передбачила їй смерть близької людини. "За кілька днів до відходу тата до мене підійшла на вулиці ворожка і стала мене гіпнотизувати. Я дала їй відкоша, а вона у відповідь повернулася до мене і сказала: "Через тиждень батько помре". Папа до того моменту вже був у важкому стані, ми знали, що цей день настане. Але це було жахливо. Мені здається, я і зараз якщо побачу цю циганку на вулиці, впізнаю", повідомляє Корупція.Стар

cover_1

Єфросиніна зізналася, що не виключає того, що в майбутньому може зробити політичну кар'єру. "Я зможу піти в політику, якщо відчую, що потрібна і щось зможу там зробити, але поки я не зміцніла для політики. Повинен бути імунітет, толстокожесть, якої у мене немає, але якщо мене дістануть, і мої діти в якийсь момент скажуть, що хочуть виїхати з цієї країни, я буду сильно переживати".

Також Марія розповіла про те, що зараз змушена працювати за двох, тому що її чоловік відмовився від свого бізнесу в Україні. У Тимура був успішний бізнес, але він передав його в управління, зараз працює на держслужбі, і їй доводиться працювати в кілька разів більше."Я стала вести вечірки. Але ми – небідна сім'я, є заощадження, рахунки, рекламні контракти", – резюмувала Єфросиніна.