Новини про зірок
Подобається

Шеннен Доерті: «Я не думаю, що буду жити» (фото)

01/08/2016     Автор: admin
Шеннен Доерті: «Я не думаю, що буду жити» (фото)

Шеннен Доерті розповіла про свою хворобу

Актриса Шеннен Доерті дізналася про страшний діагноз в лютому 2015 року. У неї виявили рак молочної залози. До цього дня актриса використовує всі методи, щоб побороти недугу, повідомляє Корупція.Стар

Нещодавно вона поголила голову і опубліковла фотографії зі своєю новою зачіскою в Instagram. Шанувальники відзначили її силу духу. Але чи так це насправді?

45-річна актриса днями в шоу Entertainment Tonight розповіла про свою важку боротьбу з раком. Як виявилося, вона налаштована песимістично. Вона не вірить, що буде виглядати, як раніше. Та й вже не планує свій наступний день.

Я вже почала думати, що не житиму … Я не дивлюся в наступний день.

Зізналася Шеннен Доерті

 

 

 

 

Актриса підкреслила, що найскладніше – усвідомлення, що через лікування вона не зможе мати дітей. Це важкий діагноз, але їх шлюб з Куртом Ісварінко, як вона каже, сильніший за хворобу.

Це всього лише груди. Для мене набагато важливіше жити і старіти з моїм чоловіком. Я правильно харчуюся, займаюся спортом і намагаюся мислити позитивно. Я дуже вдячна родині, друзям і лікарям за підтримку і, звичайно ж, своїм шанувальникам, які залишаються зі мною.

Шеннен Доерті

Шеннен Доерті