Зіркові скандали
Подобається

Американські ЗМІ тиражують фото оголеної дружини Трампа (ФОТО)

01/08/2016     Автор: Катерина Гук
Американські ЗМІ тиражують фото оголеної дружини Трампа (ФОТО)

Побачити потенційну першу леді Америки у всій красі надала можливість газета New York Post, опублікувавши на першій сторінці повноформатну відверту фотографію дружини кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Меланії.

При цьому видання зазначило, що такої першої леді ще ніхто ніколи не бачив. За інформацією газети, всі надруковані фотографії, на яких ключовою фігурою є гола Меланія Трамп, були зроблені французьким фотографом Альо де Басвіллем для журналу Max в 1995 році. Глянець припинив своє існування ще десять років тому. При цьому в New York Post підкреслили, що деякі фотографії раніше взагалі ніде не з'являлися, видання отримало ексклюзивне право на їх друк.

77706760

Для Дональда Трампа перша смуга авторитетного видання з його голою дружиною не стала несподіванкою. Він заявив, що знав про цю фотосесію, яка відбулася на Манхеттені. На той час Меланії було 25 років, вона користувалася великим успіхом у модельній сфері, а її знімки прикрашали обкладинки провідних журналів. Крім того, Трамп зазначив, що тоді вони ще не були знайомі. Щоб зовсім добити скептиків, кандидат в президенти США зазначив, що дуже пишається цими фотографіями, адже в них показана вся краса супутниці його життя.

slide19142

Мільярдер одружився на словенській моделі Меланії Кнаус в 2005 році. У 2006 році у пари народився син.

upload-koja-e-zhenata-na-donald-tramp-191015-pic905v-895x505-1811_01